• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Božić

03.06.2020

11:26

MITROVAČKI SNS PREDSTAVIO PET VELIKIH PROJEKATA! Nedimović započeo kampanju za lokalne izbore u Sremskoj Mitrovici!

Politika

MITROVAČKI SNS PREDSTAVIO PET VELIKIH PROJEKATA! Nedimović započeo kampanju za lokalne izbore u Sremskoj Mitrovici!

Podeli vest

Branislav Nedimović, predsednik Gradskog odbora SNS Sremske Mitrovice predstavio je na press konferenciji pet velikih projekata za grad, koji će se realizovati u narednih pet godina, ukoliko lista "Aleksandar Vućić-za našu decu" pobedi na lokalnim izborima

Nedimović je obrazložio pojedinačne projekte u okviru pet velikih ciljeva: infrastruktura, obrazovanje, ekologija, hrana i turizam.

- U narednih pet godina uradićemo kompletnu rekonstrukciju regionalne Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici i izgraditi novih 10.000 kvadrata; izgraditi najmoderniju Gradsku pijacu na mestu stare sa podnim grejanjem, klimatizacijom vrednosti million evra; nov stadion ''Radnički'' sa 4.000 sedećih mesta I bioskopom na otvorenom; prvi Informacioni-tehnološki park na mestu starog Doma JNA - najavio je Nedimović.

Što se obrazovanja tiče, prvog septembra biće otvorena nova Osnovna škola ''Jovan Popović'' u Sremskoj Mitrovici, planira se početak rekonstrukcije Srednje hemijsko, šumarsko, prehrambene škole sa izgradnjom moderne balon-fiskulturne sale i parkom od 80.0000 stabala!

Foto: N. B.

U Laćarku, selu sa 12.000 stanovnika na jesen se otvara nov vrtić sa 120 mesta, dok je postojeći objekat kompletno obnovljen.

Na listi "Aleksandar Vućić-za našu decu" koja se nalazi pod rednim brojem jedan na glasačkim listićima za lokalne izbore u Sremskoj Mitrovici ima 81 odsto mladih i čak 50 odsto žena! 

Nedimović je podsetio na velike projekte realizovane u najvećem sremskom gradu u proteklom periodu: izgradnju podvožnjaka, bazena, novu školu u Mačvanskoj Mitrovici, put kroz Laćarak, unapređen javni gradski saobraćaj, nabavku panela za odbranu od poplava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija