• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

07.06.2020

08:28

UGOSTIO JE ODBOJKAŠA POZITIVNOG NA KORONAVIRUS - Svi ostali gosti te večeri NISU IMALI POJMA, a otišli su na TESTIRANJE! Evo šta kažu rezultati!

Estrada

UGOSTIO JE ODBOJKAŠA POZITIVNOG NA KORONAVIRUS - Svi ostali gosti te večeri NISU IMALI POJMA, a otišli su na TESTIRANJE! Evo šta kažu rezultati!

Podeli vest

Javnost je bila u šoku kada se saznalo da je odbojkaš Atanasijević pozitivan na koronavirus.

Juče je kao bomba odjeknula vest da je odbojkaš Aleksandar Atanasijević pozitivan na virus COVID-19, poznatiji kao koronavirus, od kog je u svetu zaraženo nekoliko miliona ljudi. 

PRODUKCIJA SE ALARMIRALA U CIK ZORE! Veliki šef poslao PISMO i PROBUDIO IH SVE - Zbog njegove odluke su POČELE MEĐUSOBNE SVAĐE! (VIDEO)

Foto: pink.rs

Aleksandar je u utorak uveče gostovao u emisiji "Amidži šou", a sa njim u studiju bili su i glumci Pinkove hit serije "Crveni mesec". Mnogi su bili zabrinuti da su možda i oni zaraženi, a kako Pink.rs saznaje, Ivana Dudić, Mihajlo Jovanović i Nina Grahovac su se testirali i negativni su im nalazi. 

BLIŽI SE KRAJ ZADRUGE 3! Gledaoci BESNI - Nadaju se da će KRISTIJAN URADITI OVO u Zadruzi 4, dok od Lune OČEKUJU OVO!

Foto: pink.rs

Voditelj emisije Amig šou je obavestio medije da će se testirati u ponedeljak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija