• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.06.2020

20:50

PUCAJU PO ŠAVOVIMA! RAT U SzS! Jeremić raspalio po Bošku i Đilasu, Sergej ih totalno izbacio iz koloseka! (VIDEO)

Politika

PUCAJU PO ŠAVOVIMA! RAT U SzS! Jeremić raspalio po Bošku i Đilasu, Sergej ih totalno izbacio iz koloseka! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić oštro je kritikovao ćutanje svojih koalicionih partnera Dragana Đilasa i Bošaka Obradovića na tvrdnje Sergeja Trifunovića da su mu nudili koaliciju i rekli kako je bojkot propao

Na pitanje voditeljke kako komentariše tvrdnje lidera PSG Sergej Trifunovića da su mu i Đilas i Obradović nudili koaliciju za izlazak na izbore, tvrdeći pritom da je bojkot propao, Jeremić kaže:

- Pa, ja nisam primetio da je bilo ko od njih demantovao te tvrdnje.

Jeremić je odgovarajući na ovo pitanje pokazao veliku nervozu u svojoj gestikulaciji, pa je sasvim jasno da se u Đilasovoj koaliciji vodi pravi rat koji se krije daleko od očiju javnosti.

 

Takođe, evidentno je i da su se lideri Saveza za Srbiju preigrali u svojim kombinacijama i pozivima na bojkot, pa sada ne mogu da se pomire sa činjenicom da će ostati bez fotelja, bar onih skupštinskih, ali i posebno im dragog restorana u istoj zgradi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 3 godine

Zaplakati nad Srbijom ,ko sve vodi politiku ,ko sve u njoj zivi .

Rade

pre 3 godine

Kao sa neke poternice, za krađu jaja, jajare! To im je nivo u politici, ne za lopovluk, tu su profi!

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Najbolje bi bilo da zauvek nestanu sa političke scene Srbije!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija