• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2020

07:18

VUČIĆ MU NIJE DOZVOLIO DA NASTAVI SA SVOJIM KOMBINACIJAMA, PA HOĆE DA GA HAPSI! Đukanović: Kraduckanje je Velji Iliću bio OMILJENI SPORT!

Politika

VUČIĆ MU NIJE DOZVOLIO DA NASTAVI SA SVOJIM KOMBINACIJAMA, PA HOĆE DA GA HAPSI! Đukanović: Kraduckanje je Velji Iliću bio OMILJENI SPORT!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oglasio se na svom Fejsbuk profilu povodom izjave predsednika Nove Srbije Velimira Ilića o hapšenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i tom prilikom istakao daje Ilić "obnevideo od mržnje" i da "hoće da hapsi Vučića jer mu nije dozvolio da nastavi sa "kraduckanjem", što mu je bio omiljeni sport""

"Slušam večeras Velimira Ilića i prosto ne mogu da verujem do koje granice čovek može da ide. Ej, on preti da će da uhapsi Vučića! On koji je opravdavao "kraduckanja"! Da li je moguće da čovek toliko potone zato što mu Vučić nije omogućio da nastavi sa kombinacijama i da obnevidi od mržnje do te granice da pređe liniju koja čoveka vodi ka ološu? Izgubio je svaki mogući kredibilitet, iz stranke su mu svi otišli kada su sagledali koliko je loš čovek, ali njega sujeta razjeda. Ne ume da čestita boljima od sebe, što inače nije teško biti. Dovoljno je da se spreče "kraduckanja" što je Iliću bio omiljeni sport. Malo se zagrabi na asfaltu, malo na betonu, malo na kilometrima... No, sve je bilo dozvoljeno kada se "kraducka". Onog momenta kada je Vučić odlučno ukinuo praksu "kraduckanja" državnim funkcionerima, a to je svakako značilo Iliću prekid dotoka finansijskog kiseonika koji je odrađivao sa svojim ortacima po principu "Pola pije, pola Šarcu daje", Ilić je odlučio da najavi kako će da uhapsi Vučića. Bravo Velimire! Ima tu samo jedan malo problem. Najpre mora neko i da glasa za tebe. Kako sada stvari stoje to neće učiniti ni najbliža familija.
Sa druge strane, zgrožen sam da niko iz Srpske napredne stranke ne reaguje. Sram vas bilo gospodo! Gde ste reč jednu da kažete na ono što je u histeričnom napadu laganja Ilić večeras iznosio protiv čoveka koji vam je sve živo pružio? Da se ne plašite da vas Velimir od "kraduckanja" ne počne da čereči. Ko veli, ne biste vi u blato i da isprljate svoje čiste ručice. Stidite se! Vaše ćutanje je taman glasno koliko i Ilićeve laži", piše u Fejsbuk objavi Đukanovića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Pa Đuka, moramo da razumemo Velju, da ga je Vučić pustio da kraducka, on bi danas bio još veći "domaćin"! Malo mu je, moglo je još! Vidiš kako je od pijuckanja došao na nivo "loče"! Baš bi voleo da vidim te koji će da glasaju za njega, kakve su to tek njuške!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija