• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.06.2020

08:53

TAKO NEŠTO VIŠE NIKAD NE SMEMO DA DOZVOLIMO! SNS: Ðilas će ostati upamćen po štetnim projektima, sprovodio ih je ZARAD LIČNE PROMOCIJE I BOGAĆENJA

Politika

TAKO NEŠTO VIŠE NIKAD NE SMEMO DA DOZVOLIMO! SNS: Ðilas će ostati upamćen po štetnim projektima, sprovodio ih je ZARAD LIČNE PROMOCIJE I BOGAĆENJA

Podeli vest

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ivana Tomić Ilić ocenila je danas da će lider Stranke slobode i pravde i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas ostati upamćen po projektima koji su bili na štetu građana, a koji su služili za njegovu promociju i lično bogaćenje.

Tomić Ilić je podsetila da su samo na dva projekta građani oštećeni za preko 750 hiljada evra i dodala da je reč o replici Terazija na Novom Beogradu i "Pazl gradu" na Banjici.

Govoreći o "Pazl gradu", Tomić Ilić je rekla da je to "ruglo od objekta" postavio Dragan Ðilas sa svojim lokalnim funkcionerima 2009. godine, bez dozvole i to na uzurpiranom zemljištu, "zarad lične promocije i jeftinih političkih poena".

"Način na koji je Dragan Ðilas vodio grad Beograd je katastrofalan. Pre 11 godina na Banjici je postavljen ''Pazl grad'', projekat koji nikada nije zaživeo, a koštao je građane Voždovca 36 miliona dinara", rekla je Tomić Ilić.

Ona je navela da je objekat vrlo brzo postao stecište narkomana, a da je Voždovčane, čak i kao zatvoren objekat, mesečno koštao preko 200 hiljada dinara, koliko je plaćana struja i obezbeđenje objekta.

Po sličnom principu, zarad lične promocije i bogaćenja, izgrađena je i „kula od kartona“ na Novom Beogradu, čuvena peplika Terazija, koja je koštala preko 600 hiljada evra, novca građana Beograda.

"Ove i slične projekte, koje je sprovodio Dragan Ðilas, više nikada ne smemo da dozvolimo", zaključila je Tomić Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Ostaće on upamćen i po tome kako želi da se vrati na vlast, ne samo po tome kakav je bio kad je bio! A SNS treba da vodi računa o tome kako će on, SNS, biti upamćen! Dali ćemo vas pamtiti kao neku vlast koja je uspela da stane na put lopovluku i bahaćenju, ili kao nekog ko nije imao snage ili volje da sve to ružno zaustavi!??? Zato nemojte vi nama puno da pričate o tome kakav je Đilas bio i kakav je sad, to smo mi videli i vidimo. Radite svoj posao i sankcionišite sve ono što je za sankcionisanje! Nemojte da ih puštate da nastavljaju sa bahaćenje, da zatvaraju ulice kako se kad kome ćefne i da tako, ustvari ispašta običan narod, a vi se onda nama žalite kako su oni ovakvi ili onakvi. Jesu nikakvi, to je nesporno, ali vi trebate da radite svoj posao, da vršite vlast! Ako se vi samo žalite narodu, kome onda narod da se žali?! Onda nam jedino ostaje da se ljutimo na sebe što vam dajemo poverenje. Puno pozdrava za vas iz SNS-a!?

zoki

pre 3 godine

Djilas radi sve , samo da se dokopa drzavne kase da ju pokrade i ocerupa . Kao sto je to uradio kad je bio gradonacelnik .

milankukic

pre 3 godine

on to radi je se istrazuju mnoge radnje koje je on sprovodio i da bi posle na sudu rekao da je to zbog bojkota olos ostaje olos

VUČIĆ MU NIJE DOZVOLIO DA NASTAVI SA SVOJIM KOMBINACIJAMA, PA HOĆE DA GA HAPSI! Đukanović: Kraduckanje je Velji Iliću bio OMILJENI SPORT!
Politika

VUČIĆ MU NIJE DOZVOLIO DA NASTAVI SA SVOJIM KOMBINACIJAMA, PA HOĆE DA GA HAPSI! Đukanović: Kraduckanje je Velji Iliću bio OMILJENI SPORT!

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oglasio se na svom Fejsbuk profilu povodom izjave predsednika Nove Srbije Velimira Ilića o hapšenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i tom prilikom istakao daje Ilić "obnevideo od mržnje" i da "hoće da hapsi Vučića jer mu nije dozvolio da nastavi sa "kraduckanjem", što mu je bio omiljeni sport""

10.06.2020

07:18

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija