• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2020

18:26

VULIN: Pokret socijalista će biti uvek tu za saborce iz SNS!

Politika

VULIN: Pokret socijalista će biti uvek tu za saborce iz SNS!

Podeli vest

Pokret socijalista može da bude na vlasti, može da bude u opoziciji, ali PS nikada ne bi bio sa strankama DOS-a i PS će uvek biti tu za naše saborce iz SNS-a i Aleksandra Vučića, rekao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na skupu svoje partije u Titelu.

Vulin je kazao da PS na lokalne izbore u Titelu izlazi samostalno i izrazio svoje uverenje da će se nakon dobrog izbornog rezultata, SNS i PS zajedno izboriti da Titel postane bolji. 

- Pokret socijalista u Titelu izlazi samostalno, ponudili smo građanima listu koju predvodi Vladimir Soro, pošten, hrabar čovek, iskreni levičar, koji svoja opredelenja i uverenja nikada nije menjao. 

On je čovek koji voli svoje mesto, svoju sredinu i koji će, sigurni smo, nakon dobrog rezultata zajedno sa našim koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke učestvovati u upravljanju ovom opštinom, učestvovati u svemu onome što je potrebno da Titel bude bolji i zato smo tu da pomognemo- naveo je Vulin. 

Lider PS-a je rekao da njegova partija može da bude i na vlasti i u opoziciji, ali da nikada neće biti sa partijama DOS-a i dodao da će on i njegov PS uvek biti tu za svoje saborce iz SNS-a i Vučića. 

- Pokret socijalista može da bude na vlasti, može da bude u opoziciji, ali PS nikada ne bi bio sa strankama DOS-a i PS će uvek biti tu za naše saborce iz SNS-a i Aleksandra Vučića. 

Mi ne delimo fotelje, mi delimo uverenja, mi ne delimo vlast, mi delimo borbu, mi verujemo u bolju i pravedniju Srbiju i zato smo tu zajednono sa našim prijateljima iz SNS-a i našim prijateljem Aleksandrom Vučićem.  

Uvek ćemo se boriti za Srbiju koja je vojno neutralna, koja je socijalno pravedna i Srbiju koja brine o svima- istakao je Vulin. 

Vulin je pozvao građane Titela da 21. juna izađu na izbore u što većem broju. 

- Pokret socijalista i ja vas pozivamo da na republičkim i pokrajinskim izborima glasate za listu koju predvodi Aleksandar Vučić, a ovde u Titelu da se opredelite za svog komšiju i sugrađanina Vladimira Sora- rekao je Vulin u Titelu.

Kandidat za Pokrajinskog poslanika i nosilac liste Pokreta socijalista u Titelu Vladimir Soro zahvalio se predsedniku PS-a Aleksandru Vulinu na ukazanom poverenju i podršci i istakao da je siguran da će nakon lokalnih izbora, zajedno sa SNS-om, Pokret socijalista učiniti sve da Titel postane bolje mesto za život.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija