• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2020

22:18

"VI STE BLATO PROTIV KOGA KAŽETE DA SE BORITE"! Brnabić reagovala na crtanje mete na čelu Danila Vučića: RAZVLAČE GA PO TABLOIDIMA SAMO DA BI UDARILI PO NJEGOVOM OCU!

Politika

"VI STE BLATO PROTIV KOGA KAŽETE DA SE BORITE"! Brnabić reagovala na crtanje mete na čelu Danila Vučića: RAZVLAČE GA PO TABLOIDIMA SAMO DA BI UDARILI PO NJEGOVOM OCU!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na brutalan čin portala "Krik" koji se u najstrašnijoj prljavoj kampanji obrušio na Danila Vučića, sina predsednika Srbije

 

- Stavljanje mete na mladića od 22 godine je, u vašem svetu, legitimna politička borba. Razvucite ga po twt, upregnite istraživačke tabloide da ga fotografišu dok gleda utakmicu, povežite sa mafijom, samo da bi udarili po njegovom ocu. Vi ste blato protiv koga kažete da se borite - napisala je Brnabić.

 

 

 

 

Podsećamo, portal "Krik" optužio je predsednikovog sina Danila Vučića da je kriminalac zato što je sinoć sa drugovima u jednom kafiću gledao derbi!


Sina predsednika države, dakle, prate i snimaju oni koje, pod maskom “istraživačkog novinarstva” finansira EU, a onda njegove fotografije iz kafića proglašavaju za krunski dokaz korupcije i kriminala!?!

A šta je to Danilo Vučić strašno uradio? Šta osim što je sa drugarima gledao fudbal? Pišu “krikovci” među Danilovim drugovima je bio i jedan “kontroverzni” vođa navijača, ali namerno prećutkuju da protiv tog čoveka ne postoji niti jedna prijava za bilo kakvo delo. Znaju oni to, ali svesni i namerno lažu. Nisu oni novinari, nego đilasovski prljavi propagandisti!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Posle izbora, ako pobedite vi iz SNS-a, sredite to tužilaštvo i sudstvo. Postavite ljudi koji će da rade svoj posao, i neće se dešavati ovakve stvari, ni prema kome. A ne ovako, svi iz vlasti su legitimne mete, a đilasovci i neprijatelji ove zemlje su apsolutno zaštićeni. Njih ne sme niko ni da pogleda popreko. Imate podršku naroda, uradite sve što treba da se uradi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija