• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

12.06.2020

20:39

STEFANOVIĆ: SNS nudi građanima kvalitetniji život

Politika

STEFANOVIĆ: SNS nudi građanima kvalitetniji život

Podeli vest

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović poručio je danas, prilikom obilaska Sopota, da izborna lista "Aleksandar Vučić-Za našu decu“ nudi građanima nastavak investicija u kvalitetniji život i ravonomernog ulaganja u svaki deo zemlje.

- Danas smo razgovarali sa stanovnicima Sopota o planovima za budućnost. Suština našeg programa koji nudimo građanima Sopota je dalji razvoj njihove opštine. Zahvaljujući dobrom investiranju lokalne vlasti, u sadejstvu sa gradskom i republičkom, stanovnici Sopota imaju bolju infrastrukturu, vodovod i kanalizaciju, preduzeća razvijaju proizvodnju, mladi imaju mogućnost zapošljavanja i jača turistički potencijal Sopota - rekao je Stefanović.

Kako se navodi u saopštenju SNS-a, on je zahvalio predsedniku opštine Sopot Živoradu Milosavljeviću na ličnom zalaganju kojim je u prethodnom periodu u saradnji i zajedno sa meštanima Sopota doprineo da Sopot bude privlačno mesto za život.

Opština Sopot je "dobar primer da, u skladu s politikom predsednika Aleksandra Vučića, ravnomerno razvijamo svaki deo naše zemlje i da nikada nismo gledali na to koliko je neka sredina, da li je velika ili mala, da li je reč o centralnoj ili prigradskoj opštini. U narednom periodu naravno očekujemo još investicija koje će doprineti otvaranju novih radnih mesta, razvoju privrede i rastu plata, kako bi deca ostajala u svojim opštinama i nastavljala da u njima grade svoju budućnost“, rekao je Stefanović, koji je i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova.

Stefanović je danas obišao firmu "Prometal“ u Sopotu, koja se bavi izradom mašina za proizvodnju betonskih elemenata i zapošljava 120 radnika. Preduzeće u vlasništvu braće Dragana i Ljubiše Ivkovića izvozi svoje proizvode u više od 100 zemalja na sve kontinente.

Stefanović je takođe u Rogači posetio i Miluna i Jasminu Kandić, vlasnike porodične firme "Boneti“, koja proizvodi torte, kolače i keks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija