• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2020

12:35

BOLESNIK BOLESNI! Jeremićev Siniša Kovačević dokazao koliko su morbidni i na šta su sve spremni đilasovci!

Politika

BOLESNIK BOLESNI! Jeremićev Siniša Kovačević dokazao koliko su morbidni i na šta su sve spremni đilasovci!

Podeli vest

Siniša Kovačević, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića, još jednom je danas na Tviteru dokazao koliko su bolesni on i njegovi pajtaši okupljeni oko Đilasovog Saveza za Srbiju


Opsednut patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću i aktuelnoj vlasti, a istovremeno lišen svake iole razumne političke ideje i programa, Kovačević se pridružio prljavoj kampanji koju Đilasovi mediji već danima vode protiv Vučića, napadajući bez ikakvih argumenata i dokaza njegovog sina Danila.

- Ima li Daniluška neku sliku sa devojkama? Ili su oko njega samo dečaci? Ja sam sa dvadeset tri već imao prve simpatije - napisao je Kovačević, ispod čijeg bolesnog tvita su se ređale još bolesnije uvrede i konstrukcije Đilasovih simpatizera.

Foto: printscreen Twitter

Kovačević se u svom kontinuiranom bekstvu od zdravog razuma, međutim, ne pita kako bi se on osećao da neko nešto tako odvratno napiše za njegovu ćerku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
surovi

pre 3 godine

Nije mi jasno šta se dogodilo ovom čoveku ????!!!! Nekad je bio istinski šmeker, laf i prava ljudina, a danas od svega toga ostade neka RUŠEVINA na koju niko ne obraća pažnju !!! Siniša Siniša .... šteta .... mada

AS

pre 3 godine

IMAO SI SIMPATIJE U 23. PA JA SAM PRVE SIMPATIJE IMAO U ŠESTOJ GODINI.

Nik

pre 3 godine

E bas si faca , ti pricas o simpatijama , pogledaj se u ogledalo moj Siki .

Starleta

pre 3 godine

Jeremićev Siniša Đilasovac???? Vučko... Šta ti je??

bane

pre 3 godine

ti si sa 23 imao prve simpatije.ja u 23 imao dvoje dece.

Millle

pre 3 godine

On i njegovi kace bas te fotografije, a onda komentarise. U stvari bi da se kandiduje za poziciju - drzac svece.

Zavram

pre 3 godine

Људи моји, какво је ово безумље готово неизлечиво заразило некада уважаване, умне људе? Додуше, Ковачевићу никада нисам заборавила оно о Св Сави, после чега је био напустио земљу на неко време. На шта се свео Ковачевић? На бабу оговарушу, која, из досаде, а по мало је "зашла иза брега", опањкава све око себе? Шта је Синиши нажао учинио Данило Вучић, да га на овај, најмонструознији начин, блати пред јавношћу? Ама, баш ништа. Ваљда се, баш због тога, овај "пресвети, безгрешни, премудри" С. К. и острвио на невиног момка. Баш због тога, што зна да Данило неће то исто, а никако ни Данилови родитељи, да учине нешто слично према потомцима С.К.. Два питања постављам Ковачевићу, и свима, који своје фрустрације лече вређањем деце председника Вучића: Како би сте се ви, господо, осећали, да неко исто приреди вашој деци? Ако немате мозга, имате ли бар мало душе???

Bezimeni

pre 3 godine

Šta se dešava sa ovom osobom? Treba hitnu pomoć, ako već nije kasno?

Vlado

pre 3 godine

Gospodo, da li je to ovaj isti Siniša Kovačević: "Siniša Kovačević je srpski dramski pisac i reditelj najpoznatiji po predstavama „Đeneral Milan Nedić“, „Novo je doba“, „Velika drama“ i drugima, te televizijskim drama „Svečana obaveza“ i „Mala šala“. Napisao je i scenario za filmove „Država mrtvih“, „Bolje od bekstva“, „Najbolji“, „Sinovci“, te seriju „Gorki plodovi" ..."???!!! Ne mogu da verujem da jedan čovek može pasti na tako niske grane, da u čoveku, piscu i umetniku (veliki znak pitanja) može da bude satkano toliko primitivizma, zlobe i mržnje.

laki

pre 3 godine

Pa Sinisa ni ti nemaš sliku sa osobom ženskog pola poslednjih tri godine. Na svim slikama si okružen prijateljima.

Rosano

pre 3 godine

Mi smo u Bosni pukli zbog rata, ali ova opozicija u Srbiji puca zbog MIRA.

john

pre 3 godine

Propade covek odjedared,alchajmer il tako nesto...

nesa

pre 3 godine

Ovo neko mora da mi objasni.Ako tek sa 23 godine uđeš u pubertet i nađeš simpatiju sa koliko se onda oženiš?Pa ko mu onda napravio ćerku ako on zakasnio?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija