• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

15.06.2020

20:17

STEFANOVIĆ: Podrška privrednicima, fokus na privatnom sektoru!

Politika

STEFANOVIĆ: Podrška privrednicima, fokus na privatnom sektoru!

Podeli vest

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas privrednicima i poljoprivrednicima u beogradskom naselju Leštane da samo jaka i stabilna vlast može da garantuje da će o ekonomskim problemima da razmišlja svakoga dana, a ne jednom nedeljno, mesečno ili samo pred izbore

Kako se navodi u saopštenju SNS-a, on je istakao da privreda ne može da postoji samostalno, samo u jednoj opštini ili jednom gradu, već funkcioniše ili na teritoriji cele zemlje ili ne funkcioniše.

- Privredu ili podržavate na način kako to kažu privrednici ili pravite grešku. Ono što jeste dobro u politici Aleksandra Vučića, jeste to što on dobro osluškuje to što kažu oni koji zapošljavaju ljude. To možete da vidite po aktivnostima koje preduzima, ne samo sada već u proteklih nekoliko godina, kada smo se koncentrisali pre svega na privatni sektor - poručio je Stefanović.

Rekao je da je nemoguće privući ljude u privatni sektor, ako je pomoć javnom sektoru veća i istakao da SNS hoće da te stvari menja.

- Očekujemo od vas podršku 21. juna, jer podrška listi ''Aleksandar Vučić - Za našu decu'' znači stabilnu vlast - rekao je Stefanović, koji je i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova.

On se osvrnuo i na posledice epidemije korona virusa za koju je rekao da je usporila tok privrede.

- Videćete u narednih nekoliko meseci, teška ekonomska situacija čeka mnoge zemlje, pogotovu one koje zavise od turizma. One će biti teško pogođene i videćete koliko će ekonomije tih zemalja padati - rekao je Stefanović u Leštanima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija