• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

16.06.2020

13:33

A LEPO SMO VAM REKLI! Ministar Ljajić o problemima naših građana na granici s Grčkom! (VIDEO)

Politika

A LEPO SMO VAM REKLI! Ministar Ljajić o problemima naših građana na granici s Grčkom! (VIDEO)

Podeli vest

Ministar trgovine i turizma Rasim Ljajić prokomentarisao je danas situaciju na granici s Grčkom, kada je stotine naših građana čekalo u neizvesnosti da li će moći da nastave put

- I ova situacija sa Grčkom pokazala je da smo bili u pravu kada smo pozivali građane da odmor provedu na nekoj destinaciji u našoj zemlji. Puno je nepoznanica i imali smo situaciju da su nam svi zvaničnici Grčke obećali da će granice biti otvorene 15. juna, a onda odjednom granice su bile zatvorene. Doneta je odluka sinoć da granica bude otvorena ali samo iz pravca Bugarske. Očekujemo danas odluku Grčke da Srbija bude na spisku zemalja čiji građani mogu da uđu na njenu teritoriju. Još je nepoznato da li će moći samo iz pravca Bugarske, kao članice EU, ili će moći da odu direktno avionom, ili da li će moći preko Makedonije koja je strancima omogućila da prelaze preko njene teritorije. Sve su to nepoznanice za koje mi u ovom trenutku nemamo odgovor. Ali, ponavljam, to je još jedna potvrda da smo bili u pravu kada smo savetovali da ovog leta treba letovati u svojoj zemlji - rekao je Ljajić

Ministar Ljajić ovo je rekao u Gradskom parku u Novom Pazaru, gde je dočekao grupu novinara iz Beograda koji u organizaciji Turističke organizacije Srbije obilaze grad i upoznaju se sa njegovim turističkim potencijalima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 3 godine

Nije lepo radovati se tuđoj muci ali brate mili, nije mi ni najmanje žao ovih što su nagrabusili u Grčkoj. Pobogu ljudi, da li vi imate mozga, da li ste baš toliko morate na more u Grčku? Neka vam je sada, kad nemate pameti koštaće vas ta glupost, zasluženo ... I nemate pravo da krivite nikoga osim svoju glupost.

Sasa

pre 3 godine

Kad svake godine ljudi moraju na more.. Pa Dali je to pod ovim okolnostima normalno... Meni te ljude nije zao...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija