• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

19.06.2020

13:03

ŠIPTAR ZVECKA ORUŽJEM! Veselji: Spreman sam za rat, protiv Srba bih se borio kao nekad!

Politika

ŠIPTAR ZVECKA ORUŽJEM! Veselji: Spreman sam za rat, protiv Srba bih se borio kao nekad!

Podeli vest

Predsednik Demokratske partije (DPK) Kadri Veselji izjavio je da "Kosovo neće biti u ratu sa Srbijom dok ne bude ugrožavala kosovsku teritoriju", ali da ako bude trebalo spreman je da se ponovo aktivira

- Više volim dijalog sa Srbijom. Ostario sam, ali ako se sve svodi na to, verujem da bi se borio kao mladić, kao kad sam bio protiv Srbije - rekao je Kadri Veselji prištinskim medijima.

Predsednik DPK, stranke koja je politički iznikla iz Oslobodilačke vojske Kosova, kaže da se protivi razmeni teritorija, jer će prema njemu "Kosovo izgubiti puno".

Ocenio je da su poslednja tri saziva tzv. kosovske vlade pala zbog neodgovornosti prema građanima.

Veselji smatra su te vlade, iz neodgovornosti, ostavile građane bez viza, pomenuvši razgraničenje i taksu na robu iz centralne Srbije.

Tvrdi da je Aljbin Kurti kao premijer naneo veliku štetu tzv. Kosovu u vrlo kratkom periodu vladanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cole5

pre 3 godine

ja prvenstveno nisam za rat ali ako krenes i ceo albanski narod gurnes u rat bojim se da albanije nece vise biti, a tvoji mentori sigurno nece zbog vas da izazovu treci svetski rat... i dibro razmisli jado jadni da sever albanije ne pripadne srbiji a jug grckoj. a vi bi mogli da bezite na kavkaz odakle ste i dosli u vreme vizantije samo nesto nisam siguran da bi tamo hteli da vas prime...

rade

pre 3 godine

Ja bih mogao da ratujem sa cijelim svijetom kad bih imao Ameriku iza sebe.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija