• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.06.2020

08:01

DA LI SU ONI NORMALNI?! Nezapamćena "greška" Njujork Tajmsa, umesto Tačija PROGLASILI VUČIĆA RATNIM ZLOČINCEM!

Politika

DA LI SU ONI NORMALNI?! Nezapamćena "greška" Njujork Tajmsa, umesto Tačija PROGLASILI VUČIĆA RATNIM ZLOČINCEM!

Podeli vest

Jedan od najvećih američkih medija, Njujork Tajms, napravio je danas kardinalnu grešku, da li su jeli bunike?!

Oni su na svom tviter profilu objavili "informaciju" da je susret predsednika Srbije i predstavnika takozvane države Kosovo, zakazan za subotu u Vašingtonu, odložen jer je "predsednik Srbije optužen za ratne zločine" i uz tu strašnu budalaštinu objavili fotografiju Hašima Tačija!

Foto: Tanjug/printscreen

Tek posle nekoliko sati, na reakciju brojnih čitalaca, "ugledni" Njujork Tajms izbrisao je pomenuti tvit, ali je šteta već naneta! I ko može sada da kaže da se to dogodilo slučajno?! 

Da podsetimo, Specijalno tužilaštvo u Hagu u sredu je Specijalizovanim većima Kosova podnelo na ispitivanje optužnicu sa deset tačaka kojima se predsednik lažne države Kosovp Hašim Tači i predsednik Demokratske partije Kosova Kadri Veselji i druga lica terete za niz zločina protiv čovečnosti i ratnih zločina, uključujući ubistvo, prisilno nestajanje lica, progon i mučenje.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV TAČIJA I VESELJIJA ZA RATNE ZLOČINE OVK NA KOSOVU I METOHIJI! TERETE SE ZA 100 UBISTAVA, MUČENJE...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Muki

pre 3 godine

Nije to slucajna greska, znaju oni sta pisu i zbog koga, oni su Srbiju etoketirali kao zamlju ratnih zlocinaca i ne moze sad Kosovo drzava koju su oni stvorili da ima ratne zlocince, to je za nas sok, a za prosecne citaoce novinna to je istina i oni ce da se izvine, ali laz ostaje kap istina u glavama citalaca, zato samo tuzba u Americi protiv njih moze nesto da promeni.

Zanimljivo

pre 3 godine

Ostala im "mustra" teksta iz 90tih!Stare navike izgleda nije lako promeniti!

DEDA RAKA

pre 3 godine

Ovde se nešto strašno muti kad Vašington ćuti ! Yenki se setili: "Zavadi pa vladaj" .

grajko

pre 3 godine

pa ko nam je kriv sto ne odvojimo desetak ili STO miliona dolara i podignemo takvu OPTUZNICU da im oderemo kozu s ledja i bankrotiramo to djubre od Medija u USA E a da to uradimo, nikome vise ni "P" od 'palo nam na pamet' ne bi se nikada ponovilo! "Dusmanin ce ojacati samo sa onim sta sam ostavis iza sebe" stara rimska poslovica A mi SVE ostavljamo iza sebe i SVE PRASTAMO,..pa zasto se onda cudimo da se i zabi dize ona stvar na nas

Dragoljub

pre 3 godine

Све се плаћа!! На западу нема грешке! Све се плаћа! Одрешиш кесу и новинар напише оно што му кажеш и оно што му платиш!!! НИЈЕ у питању грешка! Новинар је за то добро плаћен! А и новинска кућа која објави вест! ТО смо валда до сада већ научили?!

Veritas

pre 3 godine

Само наивни могу да повјерују да је ово случајност. Све је то пропаганда или прецизније речено, ријеч је о добро смишљеном прљавом рату "дубоке државе".

Žigolo

pre 3 godine

Da li vi zaista verujete da je to slučajna "greška"? Dobro je poznato da 90% amerikanaca za Srbiju i Srbe "zna" da su bad boys, ubice i zločinci, kako fizički izgleda Vučić zna možda 5% njih prema tome bitno je (ponovo) pustiti takvu priču i spremiti alibi za nešto što se spremaju da urade. Bojim se da nam ponovo spremaju neko zlo ...

stefanovic momcilo

pre 3 godine

Samo naivci veruju da je to bila greska.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17