• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2020

13:28

DONETA PRESUDA! Nikola Petrović na sudu dobio NIN zbog povrede časti i ugleda!

Politika

DONETA PRESUDA! Nikola Petrović na sudu dobio NIN zbog povrede časti i ugleda!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu usvojio je tužbeni zahtev Nikole Petrovića i obavezao NIN d.o.o i Milana Ćulibrka da zbog pretrpljenih duševnih bolova zbog povredi časti i ugleda isplate iznos od 50.000 dinara Petroviću

Milana Ćulibrka, glavnog i odgovornog urednika "NIN", sud je obavezao da objavi uvod i izreku ove presude najkasnije u narednom drugom broju "NIN" od pravnosnažnosti ove presude.

Dalje, sud je Ćulibrka obavezao i da ukloni naslove članaka "A od kuma tri miliona" i "Za kumovu struju, ipak, tri miliona" sa zvanične internet stranice časopisa "NIN".

Glavni i odgovorni urednik "NIN-a" obavezuje se i da Petroviću isplati iznos od 200.000 dinara na ime sudskog penala ukoliko ne ukloni navedene naslove i to u roku od 15 dana od dana pravnosnažnosti presude.

Tuženi se obavezuje i da solidarno isplate 28.800 dinara tužiocu na ime troškova parničnog postupka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Tako treba, neće kleventička banda do veka da laže bez kazne!

miroljub

pre 3 godine

U laži su kratke noge. Čulibrk ostao bez brkova.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija