• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.06.2020

13:41

VUČIĆ RAZGOVARAO TELEFONOM SA PAHOROM! Evo o čemu su pričala dva državnika!

Politika

VUČIĆ RAZGOVARAO TELEFONOM SA PAHOROM! Evo o čemu su pričala dva državnika!

Podeli vest

Dvojica državnika su izrazila nadu da će se svet, uz međusobnu solidarnost, uskoro izboriti sa pandemijom korona virusa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom, koji ga je obavestio o odlaganju sastanka Brdo-Brioni Procesa zbog epidemiološke situacije u regionu.

Predsednik Vučić je rekao da potpuno razume odluku predsednika Pahora da odloži sastanak, koji je trebalo da bude održan u ponedeljak, 29. juna u Brdu kod Kranja.

On je izrazio nadu da će okolnosti uskoro dozvoliti mogućnost da se lideri Zapadnog Balkana i predsednici Slovenije i Hrvatske sastanu u okviru BB Procesa, koji Srbija veoma ceni i u njemu aktivno učestvuje, a koji se pokazao značajnim pokretačem saradnje u regionu.

Predsednik Vučić je zahvalio predsedniku Pahoru na podršci Slovenije evropskom putu Srbije, kao i evropskoj budućnosti Zapadnog Balkana, a čime značajno doprinosi miru i stabilnosti u regionu.

Dvojica državnika su izrazila nadu da će se svet, uz međusobnu solidarnost, uskoro izboriti sa pandemijom korona virusa i vratiti se na put društvenog i ekonomskog napretka, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija