• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TV Pink

02.07.2020

12:02

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ: Najnoviji napad na predsednika Vučića je nastavak najstrašnije kampanje mržnje!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ: Najnoviji napad na predsednika Vučića je nastavak najstrašnije kampanje mržnje!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević govoreći o poslednjem napadu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu putem društvene mreže Instagram, ocenio je da je to nastavak najstrašnije kampanje mržnje

 

On je podsetio i na ono što se dogodilo preksinoć u Novom Pazaru, kada su pojedinci zviždali premijerki Brnabić i ministru Lončaru i naglasio da to nema veze sa brigom za nečije zdravlje nego da je to "najprljavija politička kampanja".

- Ono što smo prekisnoć videli u Novom Pazaru je čista politika - rekao je za Pink Vučićević.

Vučićević je rekao da je predsednik u jučerašnjem intervjuu rekao da mu neko kaže šta to od opereme fali u bolnici u Novom Pazaru i napomenu da je prošlo 24 sata od tad i da se niko nije javio.

- Čekamo 24 sata odgovore od tih hejtera što su izigravali grupu nezadovoljnih građana, a zapravo su politički aktivisti Sulejmana Ugljanina i drugih ekstremista iz Novog Pazara - rekao je on i dodao da niko ništa nije odgovorio jer svega ima u Novom Pazaru.

- Ta bolnica izgleda bolje od većine bolnica u Srbiji, izgleda bolje od bolnica u Beogradu. Ta bolnica izgleda bolje od svake bolnice u BiH - naglasio je Vučićević.

Foto: pink.rs

Naglašava da uopšte nije priča o tome da li nekom nešto tamo fali, već da su "oni pokušali prekjuče u Novom Pazaru da naprave politizaciju korone, da profitiraju na koroni i lažnoj priči o tome da je neko nekog pustio da umire".

- Pokvareno su uzeli Novi Pazar jer je to višenacionalna sredina, pokušavajući da unesu razdor između Srba i Bošnjaka - rekao je Vučićević.

Naglašava da su u Domu zdravlja Novi Pazar i u bolnici u tom gradu zaposleno ukupno 1.300 lekara i medicinskih tehničara.

- Svaki čovek mora da dobije apsolutnu i maksimalnu pomoć u Srbiji i to nije sporno ni jednog trenutka. Ovi dušebrižnici iz Sarajeva uglavnom bošnjački političari pokušavaju da skupe najjeftinije i najbednije političke poene nekom kritikom na račun Srbije - kaže on.

Podseća da je na izborima koji su održani pre dve nedelje apsolutnu većinu odnela lista "Aleksandar Vučić-Za našu decu" sa kojom je u koaliciji Rasim Ljajić i ocenio da je odlično to što je juče predsednik Vučić rekao da neće dozvoliti da bilo ko zloupotrebljava koronu u pokušaju da destabilizuje Srbiju i da izazove međunacionalni haos u Novom Pazaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija