• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.07.2020

16:06

ČEDA JE SVESTAN, KOMUNICIRA SA PORODICOM! Oglasili se iz LDP! EVO ZAŠTO JE NJIHOV LIDER PREBAČEN NA INFEKTIVNU KLINIKU!

Politika

ČEDA JE SVESTAN, KOMUNICIRA SA PORODICOM! Oglasili se iz LDP! EVO ZAŠTO JE NJIHOV LIDER PREBAČEN NA INFEKTIVNU KLINIKU!

Podeli vest

Stanje predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića, koji je pre nekoliko dana primljen u bolnicu sa upalom pluća, dobro je i stabilno, a prisustvo covid 19 još nije potvrđeno, rečeno je Tanjugu u toj stranci

- Svestan je, kreće se, komunicira sa porodicom. Lekari su zadovoljni kako je reagovao na terapiju, i sada se leči. Koliko će sve to da potraje, ne zna se. Stanje mu je dobro i stabilno - kažu u LDP-u.

Navode i da se Jovanović od srede nalazi na Infektivnoj klinici, jer su lekari procenili da je bolje da tu nastavi lečenje.

Mediji su prethodno preneli da se Jovanovicu stanje pogoršalo i da je smešten u delu bolnice u kom borave pacijenti priključeni na kiseonik, što je zatim demantovano iz LDP-a.

Jovanović je pre nekoliko dana primljen u bolnicu sa upalom pluća, a prisustvo covid 19 još nije potvrđeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đole

pre 3 godine

Znam kako se oseća... Želim mu sve najbolje, i da se što pre oporavi... Jak si Čedo.... Sve najbolje..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija