Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com

04.07.2020

10:43

ZELENOVIĆ ZBOG FOTELJE ŽRTVUJE ZDRAVLJE GRAĐANA ŠAPCA! Odbija da zakaže nove izbore na 27 biračkih mesta, koristi korona virus da bi uveo vanrednu situaciju!

Politika

ZELENOVIĆ ZBOG FOTELJE ŽRTVUJE ZDRAVLJE GRAĐANA ŠAPCA! Odbija da zakaže nove izbore na 27 biračkih mesta, koristi korona virus da bi uveo vanrednu situaciju!

Podeli vest

Nebojša Zelenović, bivši gradonačelnik Šapca koji je katastrofalno poražen i poslat u političku penziju na izborima 21. juna, vuče sve više poteza očajnika, ali i poneki potez koji zdrav razum ne može da shvati.

Iako je na to obavezan, po odluci Upravnog suda, on odbija da zakaže nove izbore na 27 biračkih mesta, dižući paniku među građanima, i koristeći korona virus da bi uveo vanrednu situaciju.

Čudnim sticajem okolnosti, korona virus je za Zelenovića postao opasan tek u danima kada treba da se ozvaniči njegov pad sa vlasti, ali mu nije bio opasan kada su organizovana tri velika događaja, uz učešće više od 1.000 ljudi, bez propisanih mera zaštite!

Naime, i pored jačanja epidemije korone u Srbiji i u celom svetu, Zelenović je, uprkos jasnim smernicama Zavoda za javno zdravlje, u Šapcu organizovao čak tri masovna događaja, bez poštovanja mera zaštite - Ruža Lipolista, konjičke trke i sednica Glavnog odbora Demokratske stranke.

ZELENOVIĆ NE SME DA PRIZNA PORAZ NA IZBORIMA, PA SMISLIO DVA SUMANUTA PLANA! Na delu nova prevara za građane Šapca!

Razumljivo je zašto je Zelenoviću bilo toliko bitno da se baš u Šapcu, pa i po cenu ugrožavanja zdravlja građana, organizuje Glavni odbor DS - ovaj političar, pošto je izgubio tlo pod nogama u Šapcu, i zauvek završio svoju vladavinu u ovom gradu, sada ima ambiciju, kako se šuška, da preuzme čelnu poziciju u Demokratskoj stranci.

Očigledno, za ispunjenje ove njegove ambicije zdravlje građana je mala cena.

Tada Zelenoviću korona nije nimalo smetala, ali zato sada na sve načine pokušava da pomoću Covid-19 virusa spreči ponavljanje izbora na 27 mesta, kako bi samo još koji dan ostao na vlasti i sprečio izvršenje i više nego jasne volje građana, koji su Dušanu Petroviću i njemu poručili da im je vreme isteklo.

Pošto Zelenović, i pored svega, poseduje osnovnu sposobnost logičkog razmišljanja i makar najosnovnija saznanja o medicine, postavlja se pitanje da li on dopuštanjem masovnih događaja namerno ili nenamerno pokušao da pospeši širenje ovog virusa.

NEBOJŠA ZELENOVIĆ PREKO GIK POKUŠAVA DA OPSTRUIŠE IZBORE I VOLJU GRAĐANA ŠAPCA

Zelenović se, inače, već tri puta oglušio o apele i procene Gradskog zavoda za javno zdravlja da pooštri mere u gradu. Zavod je od njega 20, 23. i 26. juna tražio da se preduzme sve kako bi se virus suzbio pre nego što počne da se širi, ali su se Zelenović i ekipa svaki od ova tri puta oglušili o savet stručnjaka.

Očigledno, ovaj propali političar na ovaj način "trguje" zdravljem Šapčana, koristeći njihovo zdravlje i živote kao instrument kojim će pokušati da zadrži fotelju što je duže moguće i onemogući dolazak na vlast Srpske napredne stranke, koja je ubedljivo pobedila na lokalnim izborima u Šapcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
englezii

pre 3 godine

Gospodo iz SNSa uvedite vanredne mere i pohapsite kriminalce i Petrvica i Zelenovica i na robiju sa bandom 1

ZELENOVIĆ PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU U ŠAPCU KAKO BI ODLOŽIO PONAVLJANJE IZBORA I ŠTO DUŽE ZADRŽAO VLAST!
Srbija

ZELENOVIĆ PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU U ŠAPCU KAKO BI ODLOŽIO PONAVLJANJE IZBORA I ŠTO DUŽE ZADRŽAO VLAST!

Opštinski štab za vanredne situacije u Šapcu proglasio je danas vanrednu situaciju u tom gradu, iako je prema tvrdnjama epidemiologa situacija sa koronavirusom stabilna. Kako Informer saznaje, vanredna situacija je proglašena po nalogu dosadašnjeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića, koji po svaku cenu pokušava da odloži ponavljanje lokalnih izbora na 27 biračkih mesta u zakonskom roku, kako bi što duže ostao na vlasti

03.07.2020

17:24

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija