• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

05.07.2020

08:10

ČEDA JOVANOVIĆ ISCRPLJEN, ALI NIJE U KRITIČNOM STANJU!

Politika

ČEDA JOVANOVIĆ ISCRPLJEN, ALI NIJE U KRITIČNOM STANJU!

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović, koji se već nekoliko dana nalazi na Infektivnoj klinici zbog upale pluća, zasad se uspešno leči propisanim terapijama.

Kako je ispričao izvor Kurira, Jovanović ima tešku upalu pluća, zbog čega je i hospitalizovan.

- Čeda mnogo kašlje i zbog napinjanja tokom iskašljavanja ima i bolove u predelu stomaka, iscrpljen je i malaksao, ali sve to ide uz upalu pluća koja ga je baš uhvatila. Ipak, nije kritično, kako su preneli pojedini mediji. On hoda, sam odlazi do toaleta, jede - ispričao je naš sagovornik.

Prema rečima pojedinih očevidaca, Jovanović hoda povijen, maltene se gega i očito je da je iscrpljen fizički.

O njegovom zdravstvenom stanju oglasila se i njegova supruga Jelena na društvenim mrežama i objasnila da je prebačen iz KBC Bežanijska kosa, gde je prvobitno primljen, u Infektivnu kliniku u trenutku pada oksidacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Starleta

pre 3 godine

Čedice, nije lako brate. Još se na sve dodala i briga Informera za tebe. Da veruješ u Boga pa da kažem "neka ti je Bog upomoć" a ovako "neka ti Informer nekako pomogne"!

Nenad

pre 3 godine

Kako Vas nije sramota. Koje bre Čeda, njegova supruga. Do juce ste pljuvali na njega, na stranku koju je vodio.Gde Vam malo morala i obraza.

Stockholm

pre 3 godine

Pljuvali kad je rec o politici u uopste o njegovom odnosu prema Srbima i Srbiji i ja sam ogorcena na njega zbog svega toga al to nije razlog da ne pozelim brz oporavak.

BOLE

pre 3 godine

Ti si čoveče pomešao lončiće politika je jedna strana Čede a zdravlje druga.

Saradžogla

pre 3 godine

Кажем ја ... Само да бидне у новинама! Чеда је следећи министар саобраћаја и грађевине!Како знам? Рек'о ми човек.Који човек?Е,па,зините да вам кажем!

Djoka Traljavi

pre 3 godine

Dok je taj Ceda na slobodi Srbija nema pravni sistem. More hapsite ga vec jednom!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija