• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2020

18:00

MARKOVIĆ: Đilas je hulja bez trunke obraza!

Politika

MARKOVIĆ: Đilas je hulja bez trunke obraza!

Podeli vest

Uveren sam da će narod u Srbiji pamtiti Dragana Đilasa kao multidisciplinarnu hulju bez trunke obraza. Hulju koja se besramno obogatila preko grbače naroda i postala za vreme svoje vlasti jedan od najbogatijih ljudi u ovom delu Evrope, ali i hulju koja se danas u istoriju upisala i sa probijanjem svakog mogućeg ljudskog dna, izjavio je danas Sekretar Gradskog odbora Aleksandar Marković

Ljudska deponija u narodu poznata kao Dragan Đilas u današnjem danu, samo nekoliko sati nakon smrti oca ministra Nebojše Stefanovića, uveliko vodi svoju bednu kampanju sa svojim medijskim blatoidima protiv mrtvog čoveka.

Кakve god ti laži smislio sa svojim dužnicima i uposlenicima, moralnom kanalizacijom ovog društva, Dragane Đilase, istina je da je Branko Stefanović do svoje smrti živeo u istom stanu u kojem je živeo poslednjih 50 godina, a da se tvoje nekretnine i milioni ne mogu ni prebrojati.

Istina je da sve pare koje si uložio u političku borbu protiv Nebojše Stefanovića neće promeniti činjenice, koje cela Srbija zna, da si bio i ostao samo pohlepni tajkun.

Jedina nova istina je da te u tvojoj opsednutošću da se vratiš na vlast nije sramota čak ni da blatiš nečijeg mrtvog oca, tek što je preminuo. I to dovoljno Dragane Đilase govori o tebi, po tome ćete Srbija, siguran sam, pamtiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija