• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2020

22:21

ZAHTEVAM MOMENTALU REAKCIJU SVIH NADLEŽNIH ORGANA! Oglasio se ministar Lončar: Čak i u ratnim uslovima je bilo omogućeno vozilima Hitne pomoći da prolaze!

Politika

ZAHTEVAM MOMENTALU REAKCIJU SVIH NADLEŽNIH ORGANA! Oglasio se ministar Lončar: Čak i u ratnim uslovima je bilo omogućeno vozilima Hitne pomoći da prolaze!

Podeli vest

Povodom zaustavljanja ekipe Hitne pomoći u obavljanju svog posla, koje se dogodilo večeras u Beogradu, oglasio se ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je tražio hitnu reakciju nadležnih državnih organa kako bi se svim zdravstvenim radnicima omogućilo da nesmetano obavljaju svoj posao

- Zahtevam momentalnu reakciju svih nadležnih državnih organa da sankcionišu sve one koji neovlašćeno krše osnovna ljudska prava i samo iz njima znanih razloga ne dozvoljavaju kolima Hitne pomoći da prevezu pacijente ulicama Beograda. Ne znam ni o kakvom se skupu radi, ni da li je skup prijavljen, ali čak i u ratnim uslovima je bilo omogućeno vozilima Hitne pomoći da nesmetano prolaze - zaključio je ministar Lončar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prvoborac

pre 3 godine

Pogubnost situacije može da ima nesagledive posledice.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija