• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2020

22:50

(VIDEO) ĐILASOVCI PREDVOĐENI NOGOM UPALI U SKUPŠTINU, UBRZO IZBAČENI!

Politika

(VIDEO) ĐILASOVCI PREDVOĐENI NOGOM UPALI U SKUPŠTINU, UBRZO IZBAČENI!

Podeli vest

Aktivisti pokreta "1 od 5 miliona" Dragana Đilasa i grupa koju predvodi Srđan Nogo prilikom upada u Skupštinu bacali su baklje u holu, nastao je opšti metež i guranje sa policijom

Jedna grupa učesnika protesta sukobila se sa policijom na vratima Skupštine Srbije, nakon čega su uspeli da uđu u hol parlamenta.

Policija je intervenisala i izbacila demonstrante iz skupštinske zgrade u kojoj je nakratko ostao samo opozicioni političar Srđan Nogo. Nešto kasnije i on je izašao iz zgrade parlamenta.

Pogledajte video: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikola44

pre 3 godine

ZA OVAKVO PONASANJE GRUPE HULIGANA NA CELU SA DJILASOM = SPRECAVANJE HITNE POMOCI I UPAD U SKUPSTINU SRBIJE. POTREBNO JE REAGOVANJE ORGANA VLASTI JER JE SKUPSTINA NAJVISA DRZAVNA INSTITUCIJA. PROTIV ORGANIZATORA OVOG PROTESTA NADAM SE DA CE REAGOVATI TUZILAC REPUBLIKE SRBIJE A NE DA SE KRIJE I PRAVI SLEP NA OVAKVE DOGADJAJE. OVAJ NAROD GA PLACA DA OBAVLJA SAVESNO I ODGOVORNO DUZNOST KOJU MU JE POVERENA SHODNO USTAVU R.SRBIJE.

Vns

pre 3 godine

Koji ste vi čudaci...Đilas,Đilas....alo bre pa narod je besan,nezadovoljan....

Marcco

pre 3 godine

Ovo mora da se saseće u korenu a ne za tri meseca... biće kasno. Radi se o 15/20 budaletina, ostalo su ovce.

666

pre 3 godine

Tako je počelo i u Rumuniji, dok je diktator Čaušesku vladao. Ko zna koliko je diktatorovih poltrona završilo u kiselini, nekoj jami, ili u gepeku sa glavom punom olova ? Partijske podguzne muve završile su u septičkoj jami.

zoran

pre 3 godine

Koji Đilasovci, što jedete govna - smradovi jedni bolesni.

Vla

pre 3 godine

Kakav je Taj opozicioni politicar ako ima 0, 3 do 0,5 procenata glasaca, to je seoski kriminalac ili lopov,

englezii

pre 3 godine

Noga treba zatvoriti u samicu i da mu se naplati steta prouzrokovana divljanjem divljaka kakav je i on i ostala banda !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija