• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2020

09:37

REŽIJA TELEVIZIJE N1 U TRENUTKU NAPRAVILA GREŠKU, UVELIKO SU BILI SPREMNI ZA PRENOS HAOSA! Đukanović: To nije bilo obično divljanje i huliganizam!

Politika

REŽIJA TELEVIZIJE N1 U TRENUTKU NAPRAVILA GREŠKU, UVELIKO SU BILI SPREMNI ZA PRENOS HAOSA! Đukanović: To nije bilo obično divljanje i huliganizam!

Podeli vest

Ne osećam se nešto posebno pozvanim da pružim nekakav komentar na noćašnja zbivanja, s obzirom da moje mišljenje i nije toliko bitno. Ipak, usudih se da napišem koju, pa ko prihvati hvala mu, ko ne prihvati, opet mu hvala, napisao je na Fejsbuku član glavnog odbora SNS Vladimir Đukanović

"Elem, potpuno je pogrešno insistiranje da je to bilo obično divljanje i huliganizam. Svakako da to jeste tako, samo je razlika u tome što ovo nije bilo ništa spontano, već veoma dobro isplanirano.

Naime, u jednom momentu na N1 televiziji došlo je pretpostavlja do greške koju je režija napravila i izašla je slika svih pozicija na kojima su kamere ove televizije. Čini mi se da sam izbrojao devet pozicija, što jasno ukazuje da su oni uveliko bili spremni za direktan prenos haosa, jer zašto bi neko poslao tolike kamere na protest tamo nekog Srđana Noga i ekstremno desne grupacije. Odnosno, od kada to N1 televizija podržava ekstremno desnu varijantu? Znači, N1 je imala saznanja da će do nereda doći i vrlo spremno su napravili čitav scenario, a novinarke-reporterke su bile u ulozi agitropovaca koji pozivaju da se što više naroda okupi.

Sa druge strane su mi posebno bili interesantni napadi na institucije i policiju. Svako ko se u to makar malo razume vrlo lako će doći do zaključka da su napadi bili koordinirani i da su uvek imali svoje predvodnike. Kad god bi policija razbila grupu, vrlo brzo su se napadači reorganizovali u manje grupacije koje su ciljano napadale na drugim mestima. Ukoliko bi došlo do razbijanja kod Skupštine, vrlo brzo su se prebacivali na RTS ili su lomili saobraćajnu signalizaciju. Svako od demonstranata je imao rančeve, a u njima kamenice i baklje, što znači da su došli po zadatku da izazovu sukob. U svakom slučaju, vidi se da se radi o veoma dobro obučenim likovima za ulične sukobe, a da je to tako dovoljno govori podatak da je 47 policajaca povređeno.

Svakako, ovi neredi dolaze u predvorje razgovora oko Kosova i Metohije, što jasno ukazuje da je cilj destabilizacija i stvaranje unutrašnjeg haosa u Srbiji. Uostalom, čitajte ovog jutra sve medije u regionu, jer gle čuda svi se bave nama.

Sve u svemu, nastavak ovog dobro organizovanog haosa imaćemo prilike da gledamo i u narednom periodu. Ostaje da vidimo kako će vlast rukovoditi ovom smišljenom haosu. Nisam neko ko je optimista da postoji dovoljno dobar kadar u vladajućoj strukturi koji ume da se nosi sa ovim, ali sada je prilika da se pokažu koliko su mudriji od ovih što Srbiji pripremaju haos.

Na kraju, drago mi je da se moja teza da ekstremno desnu i ekstremno levu opciju uvek kontroliše tzv. duboka država koja svuda u svetu izaziva haos protiv nacionalnih vlada pokazala tačnom.

Živela Srbija", napisao je Đukanović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Treba da se zabrane skupovi na javnim mestima, pogotovo ovi "spontani"! Na ušće pa neka protestvuju! A na izborima neka glasaju za one koji su njihova, lopovska, opcija! A ne ovako, znaju da ih niko neće, bojkotuju izbore, a onda prave haos! Pa jel trebamo i mi koji smo glasali, da izađemo na ulicu?

voja

pre 3 godine

Izvinete ali neke likove sto su divljali i kamera ih je zabelezila sam prepoznao, nekolicina od njih je bila i na soliterima i palila baklje i pustala muziku.

Maxmen

pre 3 godine

I slepac vidi da su ovde velike pare u igri???A organizacija ima vise subjekata. Prvo susjedi,rusi,britanci,nemci,albanci*Antifa* i na kraju jadna opozicija.

rosano

pre 3 godine

Kod nas u Bosni policija prvo tuče pa onda pita, sta si ti ono uradio, tako i treba u Srbiji sa ovom bagrom, jer to nisu ljudi, mogu se i ja ne slagati sa sistemom 7 državi ali nemogu paliti i uništavati vozila i lokale.

pop27

pre 3 godine

Ovde nikada ništa nije nastalo samo od sebe, nikada pa ni ovo sinoć. Nigde časti, a ni pameti pa time ni ljudskosti u svim tim dešavanjima. Najgore je to što se uvek ovakve scene orkestriraju kada treba da smo "kao jedan", kada trebamo pametno da "odigramo" i da se izvučemo iz svakojake bede i propasti (covid 19 je samo jedna od njih). Ljudi, sledeći put na izbore, ali masovno pa u toj masovnosti izaberite vođe ovog naroda. Ovako, one "druge" vođe sliče onom od R. Domanovića potpiruju vatru u onim nezadovoljnim, neostvarenim, neiskusnim, naivnim, nesretnim i nasamarenim ljudima... Litica je mnogo bliža nego što izgleda ... Da nam Bog da više pameti i zdravi bili.

VUČIĆ MU NIJE DOZVOLIO DA NASTAVI SA SVOJIM KOMBINACIJAMA, PA HOĆE DA GA HAPSI! Đukanović: Kraduckanje je Velji Iliću bio OMILJENI SPORT!
Politika

VUČIĆ MU NIJE DOZVOLIO DA NASTAVI SA SVOJIM KOMBINACIJAMA, PA HOĆE DA GA HAPSI! Đukanović: Kraduckanje je Velji Iliću bio OMILJENI SPORT!

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oglasio se na svom Fejsbuk profilu povodom izjave predsednika Nove Srbije Velimira Ilića o hapšenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i tom prilikom istakao daje Ilić "obnevideo od mržnje" i da "hoće da hapsi Vučića jer mu nije dozvolio da nastavi sa "kraduckanjem", što mu je bio omiljeni sport""

10.06.2020

07:18

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija