• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2020

20:31

NIKAKVA OKLOPNA VOZILA, NIKAKVI VODENI TOPOVI NE IDU PREMA SKUPŠTINI! Nebojša Stefanović RASKRINKAO još jednu LAŽ NOVE S!

Politika

NIKAKVA OKLOPNA VOZILA, NIKAKVI VODENI TOPOVI NE IDU PREMA SKUPŠTINI! Nebojša Stefanović RASKRINKAO još jednu LAŽ NOVE S!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović za TV Pink je demantovao da policija sprema vodene topove za demonstrante

Portal Nova S objavio je kao najnoviju vest da je prema Skupštini krenula policijska kolona koju čine oklopna vozila sa vodenim topovima.

Foto: Printscreen

Naravnom, ovo je još jedna u nizu lažnih vesti ovog portala, a to je potvrdio i ministar unutrašnjih poslova nebojša Stefanović.

Stefanović je za TV Pink rekao da nikakva oklopna vozila, nikakvi vodeni topovi ne idu prema Skupštini Srbije.

Aslolutno netačno. Nikakva vozila, ni oklopna vozila, ni vodeni topovi, nikakav pokret bilo kakvih snaga sličan ne ide prema Skupštini ili bilo gde uopšte na teritoriji ni Beograda ni Srbije. Nažalost ono što imamo situaciju je da je jedan deo ljudi koji su došli u Beograd i u Novi Sad i pokušavaju da lomljenjem zgrade, kao što se desilo sa zgradom RTV i prostorijama SNS u Nobom Sadu. U Beogradu zasipanjem raznim bakljama i kamenicama, demonstranti pokušavaju da gađaju policajce ispred Narodne skupštine - rekao je za Pink Nebojša Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 3 godine

Па што још ниси послао? Шта чекаш, јел да као пре 20 година НАТО шпијуни и продана багра упале скупштину и направе пуч у Србији?

Penzioner

pre 3 godine

A ZASTO NEMA VODENIH TOPOVA , POLICIJE pa i VOJSKE ?????? Dokle bre vise da MANJINA maltretira VECINU ????? HAPSITE TE DROGOSE, ULICARE, FASISTE.....cega se PLASI DRZAVA ???? 61 % NARODA JE GLASAO ZA SNS I VUCICA !!!!! Brnabicka...izvedi VOJSKU !!!!

nemanja

pre 3 godine

Pa sto lazete? Kako vas nije bre sramota vise??????? pa ima snimaka, oklopna vozila su TAMO!! koliko vas placaju da TOLIKO LAZETE???

Rade

pre 3 godine

A kome se pravdaš, gospodine ministre!? Ološu i bagri koji sebe nazivaju novinarima! Onima koji otvoreno rade protiv države! Onima koji su finansirani od neprijatelja ove zemlje! Onima koji zarađuju novac u ovoj državi i iznose ga iz ove zemlje, a ne plaćaju ni porez ovoj državi! Pa naravno da treba da se upotrebe i vodeni topovi i sve što je potrebno da se zaustavi ova gamad! A ne da jadni policajci stradaju, jer će neko, molim te, reći da je policija upotrebila prekomernu silu! Zaustavite tu gamad, lopove, neradnike, drogeraše, huligane! Ništa protiv njih nije prekomerno!

mika panika

pre 3 godine

A sta rade ovi oklopljeni policiski hameri ovde ili ocete da kazete da ja ne vidim ovo sta vidim????

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija