• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTV Pink

09.07.2020

14:45

(FOTO/VIDEO) OVO JE POLICAJAC KOME SU HULIGANI POLOMILI OBE NOGE: Kamenice su letele sa svih strana, u par sekundi prođe ceo život!

Politika

(FOTO/VIDEO) OVO JE POLICAJAC KOME SU HULIGANI POLOMILI OBE NOGE: Kamenice su letele sa svih strana, u par sekundi prođe ceo život!

Podeli vest

U neredima u Beogradu povređen je veliki broj policijskih službenika. Scene nasilja mogle su da se vide sve vreme tokom trajanja protesta, jer su demonstranti policiju gađali kamenicama, flašama i bakljama.

Najteže je stradao Nebojša Apostolović kome su tokom sinoćnjeg protesta obe noge polomljene. On je za TV Pink ekskluzivno otkrio šta se dešavalo sinoć na ulicama glavnog grada.

Foto: printscreen RTV Pink

- Letele su kamenice sa svih strana! U jednom trenutku kada sam se okrenuo, video sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osetio veliku bol u nogama. Nisam znao šta mi se dešava i da li mi je povređena kičma. Odmah su mi prišle kolege koje su me odvele do službenog automobila koji je bio parkiran iza Narodne Skupštine. U par sekindi prođe ceo život, to su trenuci kada sa jedne strane vidite neku rulju, lete kameice, leti sve i vi ste nemoćni. Da nisu bile kolege, verovatno bi tu i ostao - ispričao je Apostolović za Pink.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Razmisli

pre 3 godine

Policija uzdrana preko svake mere da bi AV AV izigravao mirotvorca a mladici izlomljeni i polomljeni sta ocekivati kad je predsednik neodlucan kolebljiv

Marija

pre 3 godine

Šta je sa onim dečkom što su ga svi policajci udarali po par puta?

Drago

pre 3 godine

Treba obavestiti 0,75 Srba da se vlast dobija na izborima a ne polomljenim nogama policije. Za tu mizeriju što Vam daje neko spolja trebali bi da policiju gađate ružama. Žao mi je Vaših ukućana kojima u ovom trenutku poklanjate covid-19 koji ste doneli posle bacanja Vaših kamenica na policiju.

Razmisli

pre 3 godine

Pisao sam vise puta komentare objavljeno je mozda 2 kritikovao sam vodju vama se ne svidja i vi ne objavite vi ste ubedljivo sa najmanje komentara da li se zapitate zasto na kraju ko vas jebe

zoran

pre 3 godine

Znači, sam povređeni vas je demantovao..nije ga niko gurao niz stepenice da ga povrede..lupetate i lažete po televizijama i novinama..ne čudim se što su ljudi poludeli od vaših laži..ne sme narod da se laže ako si na vlasti i uz vlast..nije pametno..eto posledica..žao mi je pandura koji moraju da istrpe vaše laži i laži opozicije..sramota je dokle ste doveli i jedni i drugi ovaj napaćeni narod

Bira

pre 3 godine

A nije najgore prišao momak kog su ubili od batina? Sram vas bilo.

zasto

pre 3 godine

vlast dozvoljava ovo... zasto ne naredite policiji da reaguje kako i treba... zasto dozvoljavate da saka kriminalaca maltretira drzavu... zapitajte se da li vas je narod glasao da dozvoljavate rusenje drzave.... ?

Voja

pre 3 godine

Brz oporavak to je dokaz svesti ovog naroda paliti i rušiti svoje gradove brunka dozvolili smo petoj koloni fašistima i ostaloj falangi da nas zatruju mržnjom i zlom

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija