• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2020

15:47

SKANDAL! USTAŠKI SAJT U IME ĐILASOVOG SAVEZA POZIVA NA PALJENJE SRPSKE POLICIJE BENZINOM!

Politika

SKANDAL! USTAŠKI SAJT U IME ĐILASOVOG SAVEZA POZIVA NA PALJENJE SRPSKE POLICIJE BENZINOM!

Podeli vest

Proustaški portal Dnevno.hr pružio je danas nedvosmislenu podršku nasilničkim demonstracijama u Beogradu, tokom koje ultradesničarski huligani mučki napadaju policiju, suzavcem, bakljama, kamenicama i molotovljevim koktelima...

 

Ovaj proustaški sajt objavio je tekst u kome apeluje na nasilnike u Beogradu da večeras ponesu benzin i flaše kako bi zapalili policiju?!?

Foto: Printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Nije tačno da oni pozivaju na nasilje...preneli su poruke i saopštenja koja kruže mrežama gradom..poruke iz opozicionih krugova i pojedinih lica..vi ste gori od ustaša..samo lažete..panika i voda u ušima..lično mislim da će policija profesionalno odraditi posao i da nema potrebe da lažete i budete u panici.

Alo

pre 3 godine

Prvo to nije "proustaški" sajt nego rodoljubni sajt koji je vrlo čitan. Drugo ne pozivaju oni nego se vi pravite ludi i ćoravi da ne vidite znak " šta oni samo navode šta se govorilo...

Kažu

pre 3 godine

Opet su sve manjine(Pa i Pupovac) u Vladi RH sa Plenkovićem! Hrvatski studenti medicine slučajno otkrili da ulje od smilja ubija rak dojke! Podignute još TRI optužnice protiv srpskih zočinaca za zločine u Cetingradu! Rijeka napravla izložbu o Srpskom genocidu u Srebrenici na otvorenom za turiste! Turske vlasti su odlučile da i dalje džamija Aja Sofija ostaje samo muzej jer su vernici tražili da opet postane džamija! WHO-Svetska Zdravstvena Organizacija ima dokaza da se Korona prenosi zrakom! Vučiću objasni ti nama kako to da Srbija testira toliko više od Hrvatske a eto oni već Koronu drže pod kontrolom skoro bez smrtnih slučajeva i samo 50-tak zaraženih a u Srbiji veliki broj mrtvih i zaraženih pa malo pameti i koroodinacije i stručnosti ne bi falilo!

TIŠINA

pre 3 godine

-Milo ponovio ispriku Hrvatima da mu je žao za sve ono šta je loše uradio crnogorski narod hrvatskom narodu 90ih jer se kaže samo tako sa istinom može napred! -Hrvatska Pravoslavna Crkva dala objavu za Parlamentarne izbore a u Srbiji se ignoriše isto ko šta se ignorisale objave i CPC pa eto sada kukanja u CG... Croativ.net HPC: POSLANICA POVODOM IZBORA ZASTUPNIKA ZA HRVATSKI DRŽAVNI SABOR. croativ.net/poslanica-povodom-izbora-zastupnika-za-hrvatski-drzavni-sabor-10644/ -Hrvatska je EU predstavila Milutina Milankovića ko hrvatskog naučnika iz Dalja ko i Teslu iz Smiljana pa da Dača i za to uzalud kuka i kmeči... Espreso.rs SRBIJA U ŠOKU I NEVERICI: Posle Tesle, Hrvati hoće da prisvoje još jednog srpskog genija! Čekajte da čujete koga! -Ko je to rekao da je poklič ZDS ustaški iz 1941g? Evo dokumenat iz Amerike da se koristio još 1936g... Croativ.hr VIJESTI OHIO, USA: Za dom spremni iz 1936. https://croativ.net/ohio-usa-za-dom-spremni-iz-1936-10501/ -Toliko priča o poreklu a ne govori se da se još u 16veku znalo da su svi Slaveni-Hrvati: Poljski kardinal Stanislaw Hozjusz(1504-1579) piše da su Hrvati iz Hrvatske stvorili Češki i Poljski narod i države i da je hrvatski jezik majka svih Slavenskih jezika(madre lingua).

danijel

pre 3 godine

kako vi manipulirate ljudima to je za nepoverovati +...pa vidi se da citiraju ono šta ste vi već objavili

Mili

pre 3 godine

A šta vi sve pišete protiv Hrvata koje prvo od jada zovete ustašama pa njih naprosto nije briga nego samo uživaju u vašem kukanju i kmečanju od 95g pa će užuvat dok su živi...ovi neredi su im baš UŽIVANCIJA

Goran

pre 3 godine

Pre nego sto bi vi zapalili nase policajce ja bi vas licno zapalijo ustaske bagre. Sve u kavez, politi benzinom i zapaliti kao sto su to radili po Siriji.

maks

pre 3 godine

Svašta.......Kakve veze ima Hrvatska s ovim ? Osim što prenosi naslove iz vaših bolesnih medija. Vi ste potpuno bolesni. Kolektivno, kao narod. To je teška paranoja.Počnite se tamaniti napokon, pa da uživamo uz direktan prijenos uz pivo i kokice.

Petar

pre 3 godine

Jel znaju sledbenici vlasti da treba da ponesu ili ce propali koalicioni partneri SNSa da nastave kamenje da nose??

cccc

pre 3 godine

Pohapsite svu tu bandu na čelu sa đikijem vukom obradovićem i ostalim, ne zaslužuju da bi im prezimena pisao sa velikim slovima.

Rade

pre 3 godine

Jasno je koliko su ovi huligani krajnja desnica, samo ne Srpska, nego ustaška!!! I jasno je koliko je njima stalo do interesa Srbije! A vi gospodo iz hrvatske, savetujte vi vaše domoljube, a mi u Srbiji dobro znamo šta ćemo da radimo sa ovim vašim plaćenicima koji divljaju po Srbiji! Tako da vam je bolje da čuvate reči i savete, trebaće vam.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija