• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.07.2020

18:34

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ PARIZA: Protesti se organizuju jer neki žele da se DOČEPAJU VLASTI!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ PARIZA: Protesti se organizuju jer neki žele da se DOČEPAJU VLASTI!

Podeli vest

Predsednik Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Francuskoj, a danas, prvog dana posete, sastaje se sa predsednikom te države Emanuelom Makronom

Vučić je pre sastanka sa Makronom rekao da imaju razgovor u četiri oka sat vremena, a onda imaju večeru.

- To je mnogo važno za Srbiju. Makron je jedan od dvojice najvećih evropskih lidera. Imamo da razgovaramo o mnogo toga, od bilateralnih odnosa do stanja u svetu - rekao je Vučić za TV Pink.

Vučić je rekao da je Francuska priznala Kosovo i dodao da se to neće menjati.

 

 

- Sa Makronom sam uvek imao otvorene razgovore. On je iskren prijatelj Srbije - kazao je Vučić.

- Protesti se organizuju jer neki žele da se dočepaju vlasti, rekao je Vučić.

Upitan da li demonstranti miniraju Srbiju po pitanju Kosova, Vučić je odgovorio:

- To je jedna od opcija, ali svakako da ne žele dobro Srbiji. Jasno je po povicima i po svemu da to nema veze sa koronom, a da ima, bilo bi još gluplje. Svakome je potpuno jasno da žele da se dočepaju vlasti bez izbora".

Protesti su počeli pod izgovorom policijskog časa, koga ipak neće biti.

- Voleo bih da smo uveli policijski čas, ovako se bojim. A šta je razlog? Zemlja je ravna ploča? 5G mreža? - zapitao se Vučić i dodao:

- Jedino što realno mogu da urade je da me ubiju!

Vučić je poslao snažnu poruku:

- Mene da uplaše neće nikad! Mene da slome neće nikad! Glava da mi je na panju, neće me uplašiti. Moraće ili da me ubiju ili da me pobede na izborima"!

Predsednik je pohvalio policajce za hrabrost iskazanu tokom prethodna dva dana protesta, a posebno Nebojšu Apostolovića, kome su polomljene obe noge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 3 godine

Zasto se ne bi promenio stav Franske po pitanju priznanja Kosova i Metohije? Ili je trgovina vec obavljena? E, pa nece moci gospodo, priznavajte i prodavajte, ali samo ono sto ste vi stekli, ono gde smo postali necete priznati, pa koliko god da ste silni.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17