• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.07.2020

09:36

BOŠKO JE TEŽAK FOLIRANT! Tadićeva savetnica objasnila kakav je glumac i pozer lider Dveri!

Politika

BOŠKO JE TEŽAK FOLIRANT! Tadićeva savetnica objasnila kakav je glumac i pozer lider Dveri!

Podeli vest

Savetnica lidera SDS Borisa Tadića, Marina Komad razobličila je u nekoliko rečenica vođu Dveri Boška Obradovića i pokazala da je najveći pozer i folirant srpske političke scene

Ona je na svom tviter profilu napisala:

- Boško, koji uvek nekako sedne ili padne baš pred kamerom (?), poručuje da stranke ne bi trebalo da se ističu i da bi trebalo tako da se sedi što je duže moguće. Kao i uvek daje savršen recept za trošenje socijalne energije i gušenje protesta u besmislu.

Foto: printscreen

(VIDEO) BOŠKO LAŽE DA SU GA NAPALI! POJAVIO SE SNIMAK! Demonstranti ga najstrašnije izvređali: Obradoviću, TI SI IZDAJNIK!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 3 godine

Marina koliko si dobila novca da bi ogovarala Boska Obradovica.Nisi neka licnost da imas autoritet da ti neko veruje. Znamo mi Boska i njegov cilj kojom se svi normalni gradjani slazemo

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija