• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2020

10:45

SRPSKA NARODNA PARTIJA: NATO lobisti truju narod lažima protiv Rusije!

Politika

SRPSKA NARODNA PARTIJA: NATO lobisti truju narod lažima protiv Rusije!

Podeli vest

Uprethodna tri dana svedoci smo agresivne kampanje protiv Rusije i predsednika Vladimira Putina koju sprovode pojedinci koji se srpskoj javnosti predstavljaju kao ugledni političari, analitičari i novinari, saopštila je Srpska narodna partija

Ovih dana oni ogoljeno ispoljavaju svoju mržnju prema Rusiji optužujući ovu zemlju da stoji iza nasilja u Beogradu.

Ovi pojedinci godinama truju srpsku javnost o navodnoj ruskoj zaveri protiv Srbije sa jedinim ciljem da Srbija uđe u sukob sa Rusijom, da naša država uvede sankcije Rusiji i da na kraju Srbija prizna nezavisnost Kosova i postane članica NATO pakta.

Ta propaganda je dobro organizovana i orkestrirana iz centara koji finansiraju ove pojedince da svi u glas, kao papagaji, ponavljaju jednu te istu poruku o tobožnjem "malignom ruskom uticaju na Balkanu ", a koja je skovana za potrebe raznih korisnih idiota u propagandnim laboratorijama NATO pakta.

Bezočniju laž i prizemniju propagandu ovih otvorenih zagovornika interesa sila koje su nas bombardovale i podržale lažnu državu Kosovo, naša javnost odavno nije videla.

Bez ijedne činjenice i bez ijednog dokaza optužuju Rusiju i predsednika Putina da organizuju prevrat u Srbiji i ruše demokratski izabranu vlast.

Foto: Tanjug

Ovakvim porukama oni direktno rade protiv Srbije i njene suverene i nezavisne politike, sa jasnim planom da utiču na promenu državne politike koja bi Srbiju odvela u NATO pakt što bi uništilo našu nezavisnost i sprečilo vođenje politike u skladu sa našim državnim interesima.

Mnogi od ovih nosilaca antiruske i natovske propagande u Srbiji poznati su domaćoj javnosti i po tome što su otvoreno podržavali Mila Đukanovića u njegovom obračunu sa srpskim narodom u Crnoj Gori.

Neki od njih, veoma uticajni u Srbiji, učestvuju u ovoj antiruskoj kampanji jer su privatnim i poslovnim interesima povezani sa NATO miljenikom Milom Đukanovićem.

Srpski narod jako dobro zna koliko su Rusija i njen predsednik Putin pomogli Srbiji u borbi za Kosovo, u borbi da se spreči da srpski narod bude proglašen za genocidan, da se spreči da Kosovo uđe u međunarodne institucije i da se naša Vojska i naša bezbednost ojačaju da postanemo prva vojna sila na Balkanu.

Oni koji danas napadaju saradnju Srbije i Rusije upravo žele suprotno, da budemo neslobodan, ponižen, genocidan narod, bez Kosova, bez dostojanstva i samopoštovanja.

Nikakva propaganda pojedinih NATO lobista i plaćenika nikada neće moći da sruši prijateljstvo srpskog i ruskog naroda i savezništvo iskovano u najtežim trenucima, a koje je Srbiji uvek donosilo slobodu, nezavisnost i snagu.

Naš narod odlično zna da Rusija i predsednik Vladimir Putin nikada neće biti protiv Srbije, već uvek uz Srbiju i sa Srbijom, poštujući i čuvajući našu nezavisnost, naše Kosovo, našu državu i institucije koje je demokratski izabrao srpski narod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eto

pre 3 godine

A vi trujete narod lazima ZA Rusiju. Zato se no*ite i jedni i drugi!

POPOVIĆ: Povampireno ustaštvo u Zagrebu i Podgorici - SRPSKI NAROD NA UDARU!
Politika

POPOVIĆ: Povampireno ustaštvo u Zagrebu i Podgorici - SRPSKI NAROD NA UDARU!

Održavanje blajburške mise u Sarajevu uz direktan prenos na Hrvatskoj radio televiziji i podršku šefa diplomatije Hrvatske Gordana Grlića Radmana pokazuje da je ustaštvo potpuno legalizovano u državnim institucijama Republike Hrvatske i da se nad srpskim narodom ponovo nadvila pretnja od genocidnih tendencija naslednika Ante Pavelića koji su danas aktivniji nego ikad, izjavio je ministar za inovacije i lider Srpske narodne partije Nenad Popović

17.05.2020

11:56

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija