• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2020

13:08

ŠTA LI MISLE, ČEMU LI SE NADAJU?! OVO JE 5 ZAHTEVA ALBANACA NA KOJE VUČIĆ NIKADA NEĆE PRISTATI! (VIDEO)

Politika

ŠTA LI MISLE, ČEMU LI SE NADAJU?! OVO JE 5 ZAHTEVA ALBANACA NA KOJE VUČIĆ NIKADA NEĆE PRISTATI! (VIDEO)

Podeli vest

Posle video konferencije u Parizu predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je novinarima papir sa spiskom zahteva Albanaca na koje Srbija ne može i neće da pristane

On je rekao da je to bio težak razgovor i da su Albanci izašli sa spiskom zahteva koji podrazumeva:

1. Očuvanje teritorijalnog integriteta tzv. Kosova
2. Očuvanje tzv. Ustava Kosova
3. Trajno uzajamno priznanje

4. Članstvo Prištine u UN
5. Da druge zemlje EU priznaju nezavisno Kosovo

Posle obelodanjivanja ovih zahteva predsednik Srbije upitao se ima li uopšte više smisla razgovarati i poručio da Srbija neće pristati na ultimatume i ucene. Naravno, Srbija ostaje verna dijalogu kao jedinom rešenju, ali uz poštovanje stavova Srbije.

VUČIĆ IZ PARIZA: Ne prihvatamo ultimatume i naređenja!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
arsa

pre 3 godine

Koga još iznenadjuju zahtevi šiptara.Pa od njih možete očekivati ozbiljan zahtev za pripajanje tkz nezavisnom ''Kosovu'' i gradove Niš, Prokuplje, Kuršumlija, Leskovac, Vranje.......Da li ćete opet biti iznenadjeni i uvređeni.Pa šiptari su to imaju osvajačke gene u sebi i uvek im je tuđe bilo slađe od svojeg.Došli su sa turcima kao osvajači i to će uvek biti.

Rade

pre 3 godine

Naravno, ucenjuju! Jer mi ne kažemo naše uslove i zahteve! I do sad su uradili skoro sve ono što su zamislili. Na žalost!

zoran

pre 3 godine

Kao nismo ocekivali ovo?..ovaj pored njega treba to da zna.

deda Raša

pre 3 godine

Eto sad ucenjuju i zemlje EU. Da ih priznaju!!!!!

Leo

pre 3 godine

Oni 5, a Srbija samo 2 zahteva: 1. Očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije. 2. Očuvanje Ustava Srbije. Reciprotitet mora da važi.

jovan

pre 3 godine

Sta je sa republikom Srpska Krajina hoce li I tu biti medjunarodno priznanje

Bane

pre 3 godine

Srbija je medjunarodno priznata država, i šiptarsko priznanje joj ne trebe. Šiptari, sudjeno vam je da idete u albaniju. To je vaša država. U slučaju nekog rata neće više niko da se podmeće za tu kriminalističku, poganu naciju.

milankukic

pre 3 godine

zato srbija treba da trazi samo jedan uslov da se sprovede referendum na celoj teritoriji stbije sa jednom tackom da kosovo moze da bude smostalno i da se ta odluka predoci (fasistickim zemljama)zapada jer nemogu oni kad im se svidza onda ustaska podela jugoslavije a ne pravo stanje posle drugog svetskoig rata jer do tada je srbija bila malo jaca

zoran

pre 3 godine

A pored njega pilot upišanko...sve moj do mojega

HAHAHHA

pre 3 godine

OVAJ NE NOSI MASKU? NE CUJE ANU KOJA HOSTERISE?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija