• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2020

22:48

(FOTO) HVALA HEROJIMA POLICAJCIMA KOJI TRPE TAJ TEROR NASILNIKA! Vučić iz Pariza: Nasilnici neće pobediti!

Politika

(FOTO) HVALA HEROJIMA POLICAJCIMA KOJI TRPE TAJ TEROR NASILNIKA! Vučić iz Pariza: Nasilnici neće pobediti!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima večeras iz Pariza

- Maske su pale. Huligani su opet napravili nerede, došlo je i do ubadanja. Policija je uhapisla obojicu huligana koju su učestvovali u skobima. Noževe su nosili da bi lepili sličice, nemojte da se ljutite, oni dolaze svako veče da bi nekoga tukli ili nekoga izbioli. Od vlasnika agencije za prostituciju, vi pravite narodne heroje. Najgori talog društveni je trebalo da nam postanu heroji samo zato što su trebali da obave prljav posao za tajkune kako bi se dočepali vlasti.

 

 

- Niko normalan nije za ovo. Neki ljudi, videli ste i bivše narodne poslanike koji insistiraju na nasilju. Niko neće doći na vlast nasiljem, možete doći samo na izborima. Tajkunski sin i drugi će nam za koji dan otići do bolnice tražeći pomoć. Molim vas nemojte to da radite. Jedno veliko hvala policajcima koji to trpe. 

Foto: printscreen

- Ovde je reč o tajkunsim nasilnicima, tajkunskoj deci. Ne mogu da idu na more, ne mogu u kafiće, pa hajde da maltretiramo građane. naravno, ima i pristojnih ljudi. Suština je u tome da će država naravno da pobedi. Pobedićemo tu tajkunsku politiku. 

- Nemojte da se bavite nasilje, terorizmom. i još jedna stvar, nemojte da ugrožavate zdravlje ljudi. nemojte da organizujete te skupove. Večeras smo ih pustili na metar od vrata Skupštine.A onda smo počeli da ih hapismo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uživo večeras iz Pariza govori o aktuelnim dešavanjima u Beogradu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 10, 2020 at 12:42pm PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Abe

pre 3 godine

Nekada je u bitnom momentu Tadić otputovao u Rumuniju, a danas Vučić u Francusku.

terminator

pre 3 godine

Kakvo bre izvestavanje o dogadjajima u BG on treba da kaze sta je tamo potpisao u vezi Kosova?

Starleta

pre 3 godine

Ispred Skupštine smo nas 15 hiljada... Neka se obrati sendvičarima...ako...

Ljube

pre 3 godine

Ne daj mi Boze da me ovakav covek proglasava Nacionalnim herojem ....stidio bi se , i trpim greh sto mu moja Crkva dodeli najvisi orden .Sramota ,...

slađa

pre 3 godine

Psiho, pusti narod da živi. Za Srbiju su svi jednaki. Pod jednim barjakom. Ti si izazvao čitav haos. Skupština pripada NARODU. Policija da se povuče.

cyberpunk

pre 3 godine

Drma ti se tron cezare! Čuvaj se julskih ida... A naročito tvojih podguznih muva. Oni će te prvi izdati.

Vjekoslav

pre 3 godine

Pa dokle više da policija trpi ovo ponižavanje ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija