• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

10.07.2020

22:30

NE MOŽETE ODUZETI VLAST UPOTREBOM SILE! Vučić :Opozicija koristi koronu za političke aspiracije!

Politika

NE MOŽETE ODUZETI VLAST UPOTREBOM SILE! Vučić :Opozicija koristi koronu za političke aspiracije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su njegovi politički protivnici organizovali ovonedeljne nasilne proteste i dodao da će, ukoliko se oni nastave, biti teško obuzdati epidemiju korona virusa u zemlji

- Oni koriste korona virus za svoje političke aspiracije. Nemam problem sa protestima. Problem je što su protesti postali nasilni, jer oni (opozicija) nemaju rešenje, nemaju ništa da ponude narodu - rekao je Vučić u intervjuu britanskoj agenciji Rojters.

Srbija je u četvrtak odlučila da ipak ne uvodi policijski čas u prestonici nakon, kako navodi Rojters, protesta organizovanih protiv uvođenja tih mera.

- Naše bolnice su prepune, lekari ne mogu da izdrže i neodgovorno je organizovati proteste - rekao je Vučić.

Agencija navodi da su kritičari istakli da je odluka Vlade da dozvoli fudbalske utakmice, verske svečanosti, zabave i privatna okupljanja uoči izbora održanih 21. juna kriva za porast novih slučajeva virusa, što je Vučić odbacio i ponovio da su protesti "besmisleni" i da su politički.

- Ne možete oduzeti vlast upotrebom sile - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija