• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2020

22:11

(FOTO) POLICIJA INTERVENISALA! Kod huligana pronađeni MOLOTOVLJEVI KOKTELI! HTELI DA NAPRAVE HAOS?!

Politika

(FOTO) POLICIJA INTERVENISALA! Kod huligana pronađeni MOLOTOVLJEVI KOKTELI! HTELI DA NAPRAVE HAOS?!

Podeli vest

Grupa huligana kod koje su pronađeni molotovljevi kokteli verovatno je planirala da napravi haos i da unište javnu imovinu i večeras

Policija je večeras izvršila prvu intervenciju u Beogradu. Naime, oni su presreli grupu mladića i izvršili pretres.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kada su počeli da pretresaju rančeve huligana pronašli su molotovljeve koktele, gas maske...

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Očigledno je da je ova grupa planirala večeras da izazove novi haos ispred Skupštine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dajte

pre 3 godine

njihove slike... podatke ko su ,sta su... da znamo...

zasto

pre 3 godine

krijete podatke huligana... narod trba da zna ko su i sta su oni...

ispratite obavezno

pre 3 godine

sudjenje i da li su i koliko kaznjeni... ne verujemo sudstvu nista...

Ludodoba

pre 3 godine

Imaju prava da budu nezadovoljni i da protestuju...ali ovako opremljeni mesto im je samo u zatvoru!!!Vlast se menja na izborima a ne na silu i to samo 2- 3 nedelje posle izbora gde je ogromna vecina glasala za Vucica.Suditi im za teroruzam pa neka opet pale Srbiju kad izadju iz zatvora,mozda ce nesto nauciti u zatvoru.

tomas gustafsson

pre 3 godine

Молотов, сузавац, бакље и пиротехника, каменице, ножеви...код кога се пронађе, моментално 2 год. затвора! Ко баца или употреби исте против органа реда- 5 до 10 г. у зависности од околности и учинка! Ова власт МОРА да СПРОВОДИ ЗАКОН и да ШТИТИ ЉУДЕ И ИМОВИНУ!!! За то су добили ЛЕГИТИМИТЕТ НА ИЗБОРИМА!!! И још нешто: видео сам да неко носи транспарент испред скупштине на коме пише(латиницом, што ме такође иритира) "Избори су поништени! Признајте!" На изборе је изашло 3,3 милиона људи, исказали су своју вољу, АЛИ то ништа не важи!!! Изађе 2-3 хиљаде дебила и они су "поништили" вољу милиона својим дивљањем или мирним протестом!?!? Е, па НЕЋЕ МОЋИ гомило, руљо, пијана и дрогирана, која живи неку "виртуелну реалност" на друштвеним мрежама!!

zoki

pre 3 godine

To su MAMINI i TATINI SINOVI - LEZILEBOVICI koji zive od BABINE PENZIJE i po ceo dan FILOZOFIRAJU , NISTA NERADE i samo SEDE PO KAFICIMA a u zivotu NISU SPOSOBNI DA ZARADE PARCE HLEBA i strpljivo cekaju da PRODAJU BABIN STAN pa da NASTAVE da NERADE

Marcco

pre 3 godine

Zaboravio si da napomeneš... od škole imaju gimnaziju društvenog smera i neki od onih fakulteta gde primaju 100 godišnje a prijavljuje se njih 5000, tipa književnost, istorija umetnosti, dramaturgija... onda im je vlast kriva što nemaju posao, a da predaju u osnovnoj školi za 45 000 im je ispod časti.

mika

pre 3 godine

Maske zbog suzavca a molotovljev koktel nigde, na slici se lepo vidi da je to flasa od zestokog pica i to nedopijena do kraja na dnu jos ima ( braon tecnost).... izgleda da huligani jedino pijani ili drogirani mogu da napadaju policiju

Vla

pre 3 godine

5 godina zatvora minimum za svakog ko nosi u rancu takve stvari, gospodo sudije, imate li dece ili unuke,

Penzioner

pre 3 godine

Sad ce drzava svu stetu kao i obicno da naplati penzionerima, zato sto su oni kao bespomocni najzgodniji za pljackanje!

Bas me cudi

pre 3 godine

Bas me cudi. To su divni mladi gradjani. Ocekivao sam da kod njih pronadju neku knjigu, a ne sve ovo. Svasta. Siguran sam da im je policija ovo smestila. Sakrili su knjige koje su poneli, a nakacili su im sve ovo. Pravda za ovu finu decu. Siguran sam da je ovo namestaljka od strane policije.

Kole

pre 3 godine

Da li su i to deca bivših ministara i tajkuna, kao uhapšeni Škundrić?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija