• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.07.2020

11:35

NASILNE DEMONSTRACIJE NISU NI SLUČAJNE, NI SPONTANE Vulin: Đilas i njegovi zaposleni ISKORISTILI KORONU da pokušaju ORUŽANI PREVRAT

Politika

NASILNE DEMONSTRACIJE NISU NI SLUČAJNE, NI SPONTANE Vulin: Đilas i njegovi zaposleni ISKORISTILI KORONU da pokušaju ORUŽANI PREVRAT

Podeli vest

Nasilne demonstracije nisu ni slučajne ni spontane, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da država na tu silu odgovara zakonom i ne sme dozvoliti da se "siledžije iživljavaju na građanima".


Vulin, prema saopštenju Ministarstva odbrane, navodi da je nasilje bilo pripremano i trebalo je da počne u ponedeljak, 22. juna, odmah posle izbora, pod opravdanjem male izlaznosti.


"Pošto je izlaznost bila preko očekivanja, Dragan Ðilas i njegovi zaposleni iz ostalih partija Saveza za Srbiju iskoristili su koronu da pokušaju oružani prevrat i preuzmu vlast", dodao je Vulin.

On je naveo i da stabilna i uspešna Srbija ne može da odgovara ni strancima koji žele slabu i podeljenu zemlju na čijem čelu će biti slabi i ucenjeni političari, koji neće moći da izdrže pritisak i odupru se priznanju Kosova.

Zato su demonstracije i pokrenute u nedelji kada je predsednik Aleksandar Vučić imao teške sastanke u Parizu, a trebalo je da ih ima i u Briselu, dodao je Vulin.

"Srbija na silu odgovara zakonom i ne sme dozvoliti da se siledžije iživljavaju na građanima, da im zatvaraju puteve i ulice, sprečavaju kretanje kola Hitne pomoći, prebijaju decu i napadaju policiju. Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom", rekao je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrac

pre 3 godine

Vulin bi morao znati da sinhronicitet ( slucajnost ) ne postoji. U crkvenom Psaltiru u Psalmu 2 u tacki 9.pise: " Udarices ih gvozdenom palicom; razbijaces ih kao loncarski sud." U tacki 10. pise: " Sad, carevi, orazumite se; naucite se sudije zemaljske " U tacki 11.pise: " Sluzite gospodu strahom, i radujte se trepetom ". U tacki 13.pise: " Postujte sina, da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom; jer ce se gnev Njegov brzo razgoreti. Blago svima koji se u Nj uzdaju " !

NEBOJŠA

pre 3 godine

па кад је тако што их не похапсите ???

(VIDEO/FOTO) MINISTAR VULIN: Po naređenju predsednika i vrhovnog komandanta Vučića, Vojska Srbije pripremila Arenu za prijem pacijenata
Društvo

(VIDEO/FOTO) MINISTAR VULIN: Po naređenju predsednika i vrhovnog komandanta Vučića, Vojska Srbije pripremila Arenu za prijem pacijenata

- Vojska Srbije će ispunjavati sve svoje zadatke, beogradsku Arenu je po naređenju vrhovnog komandanta i predsednika Vučića privela nameni i spremni smo za svaki sledeći zadatak – istakao je ministar odbrane Aleksandar Vulin koji je danas obišao privremenu bolnicu u beogradskoj Štark areni, gde se uverio da je sve spremno za prijem pacijenata obolelih od Kovid-19 sa lakšom kliničkom slikom, a gde su tokom jučerašnjeg dana, pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije bili angažovani na postavljanju kreveta i pripremi privremene bolnice.

07.07.2020

12:17

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija