• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2020

14:22

(VIDEO) OVO SU MI PRVI PROFESIONALNI PROTESTI! NOVINAR N1 ZAUSTAVIO MLADIĆA ISPRED SKUPŠTINE, on jednom rečenicom OBJASNO PRAVO STANJE

Politika

(VIDEO) OVO SU MI PRVI PROFESIONALNI PROTESTI! NOVINAR N1 ZAUSTAVIO MLADIĆA ISPRED SKUPŠTINE, on jednom rečenicom OBJASNO PRAVO STANJE

Podeli vest

Novinar televizije N1 intervjuisao je tri mladića na protestima u Beogradu, a odgovor jednog od njih ilustruje pravo stanje protesta.

Naime, mladić je rekao da je narod nezadovoljan, a onda je usledilo pitanje novinara N1:

"Na koji način bi po tvom mišljenju trebalo da se odvija ovaj protest?", dok je mladić u jednoj rečenici objasnio kakvi su zaista ovo protesti.

"Možda ja nisam, nemam nekih političkih gledišta. Stvarno, ovo su prvi profesionalni protesti i demonstracije u mom životu. Ne znam zaista da li imam pravilan odgovor na to pitanje. Miran protest poput jučerašnjeg, definitivno je poslužio da pokažemo i dokažemo da ubačenih elemenata ovde ima."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbija

pre 3 godine

N1 je najgora najgora televizija ne objavljuju komentare koje bruje protiv njih,slao sam komentar za Savica heroja taj treba balavac na Kosovo da ode da bude heroj!

Lazni Bot

pre 3 godine

Ti gledaj Pink dok ti mozak ne postane kaša,na dobrom si putu.

token

pre 3 godine

Lazni Bot bravo care! Nisam znao da ti je heroj Hasim taci pa kosovo i treba da bude po tvome deo sveta ne deo srbije sta ce srbiji srbi su dosli ovde oni su stoka pa da! posto n1 obozava teroriste ovk-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tvoje licno misljenje! al si protiv srbije mozes samo da se iselis iz drzave i da odes eto u kroaciju tamo ce te voleti!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija