• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2020

20:34

NOVI DETALJI O UMEŠANOSTI STRANIH SLUŽBI U NEREDE U BEOGRADU! Uhapšeni Tunižanin ORGANIZOVAO ARAPSKO PROLEĆE!

Politika

NOVI DETALJI O UMEŠANOSTI STRANIH SLUŽBI U NEREDE U BEOGRADU! Uhapšeni Tunižanin ORGANIZOVAO ARAPSKO PROLEĆE!

Podeli vest

Uhapšeni Tunižanin Sami Dahili, koji je učestvovao u nasilnim protestima đilasovaca i desničarskih ekstremista ispred Skupštine Srbije, tokom 2010. godine organizovao je seriju demonstracija Arapsko proleće u Tunisu

Te demonstracije proširile su se ubrzo na zemlje Bliskog istoka.

Upućeni u seriju demonstracija "Arapsko proleće" svedoče da je upravo Dahili u bliskim odnosima sa CANVAS-om (čiji je član Srđa Popović) i da je od njih dobijao uputstva i detaljne smernice kako da deluje.

BIA je ranije privela jednog muškarca iz Ukrajine i jednog iz Kirgistana, obojicu sa izraelskim državljanstvom i pasošima, koji su aktivno učestvovali u protestima u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crni

pre 3 godine

kad jw BIA provalila strance vjdite da je odjednom br ucesnika pao na minimum tj na realan br koji opozicija sama moze da skupi. Sto se tice ovih stranaca yreba im dati najmanje po 5 god zatvora jer zamislite samo sta bi se desilo sa nekim Srbinom da je uhapsen u Tunisu za slicno djelo, objesili bi ga sigurno ili kamenovali. Treba im dati visegodisnje kazne zatvora i zbog toga da budu primjer ostalima kojima padne na pamet da dodju u Srbiju da ruse zemlju i vlast.

Djovani

pre 3 godine

Tako je oni su Islamisti koji zele Preko Kosova, Crne Gore,da sire Islam u Srbiji i ugroze Srbiju ,vlast ,i Srbe .Takvima je malo 40 Godina u njihovim zemljama kako bi se odnosili prema Srbima da su Srbi na njihovim mestima u Tunisu???????

zoran

pre 3 godine

Ma je.eš državu koju ova trojica sruše. Ne lupetajte gluposti i pokrivate suštinu.

cyberpunk

pre 3 godine

Džejms Bond je mozak ove operacije, a pomažu mu operativci iz Papue Nove Gvineje. Uhapsite Bonda!

gaša

pre 3 godine

Zar je Srđa Popović još uvek živ...Sramota !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija