• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

16.07.2020

11:47

PLAĆENICI I ŠPIJUNI KOJI SU HTELI DA RUŠE VUČIĆA SINOĆ DOŠLI U MOSKVU DA PRAVE HAOS, ALI PUTINOVA POLICIJA NIJE IMALA MILOSTI!

Politika

PLAĆENICI I ŠPIJUNI KOJI SU HTELI DA RUŠE VUČIĆA SINOĆ DOŠLI U MOSKVU DA PRAVE HAOS, ALI PUTINOVA POLICIJA NIJE IMALA MILOSTI!

Podeli vest

Plaćenici i špijuni koji su na nasilnim demostracijama u Beogradu prošle nedelje pokušali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sinoć su došli u Moskvu kako bi i tamo napravili haos - ali nisu dobro prošli

 

Na protestu u Moskvi  protiv ustavnih reformi u Rusiji okupilo se oko 500 demonstranata, a neki od njih su bili ogrnuti srpskim zastavama, skrnaveći tako državna obeležja naše zemlje, baš kao što je svojevremeno lider Dveri Boško Obradović to činio udarajući jarbolom sa zastavom Srbije u vrata Skupštine.

Foto: AP/Photo

Međutim, Putinova policija nije imala milosti, svi su pohapšeni za pet minuta. 

Kako javljaju agencije, više od 140 ljudi uhapšeno je na protestima u Moskvi protiv ustavnih reformi i mogućnosti da predsednik Vladimir Putin još 16 godina rukovodi državom.

Foto: AP/Photo

Oni su zahtevali od predsednika Putina da podnese ostavku.

Policajci opremljeni za razbijanje demonstracija hapsili su sve pred sobom, a na kratko u marice su bili privođeni i novinari, izvestio je dopisnik AFP-a sa lica mesta.

Podsetimo, na referendumu koji je održan ranije ovog meseca izglasano je usvajanje ustavnih reformi koje će Putinu omogućiti da se kandiduje za predsednika u još dva mandata u ukupnom trajanju od 16 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Svuda bi manjina da vlada! Valjda misle da tako treba, jer su bezobrazniki, bahatiji, glasniji, ....! E pa ne može "gospodo" huligani!

Vuki

pre 3 godine

Bili malo u Srbiji pa kad se vratili, rešili da nastave u Moskvi. Al' tamo policija mnogo više bije...

Žigolo

pre 3 godine

Neverovatno je da su toliko neinventivni pa uvek koriste istu scenografiju i iste načine rada - u Beogradu su nosili zastave Rusije a u Moskvi nose zastave Srbije. Mislio sam da su bar malo maštovitiji. Sada će im Baćuške objasniti kako prolaze bitange koje bi da ruše državu, domaći ili plaćenici spolja potpuno nevažno. Tajge u Sibiru vape za novom radnom snagom ...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija