• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2020

14:42

(VIDEO) SVI IZ BIVŠEG SZS SU POKVARENI STOČARI! Sergej Trifunović: ĐILAS NE RUŠI VUČIĆA, ĐILAS JE SRUŠIO PROTESTE!

Politika

(VIDEO) SVI IZ BIVŠEG SZS SU POKVARENI STOČARI! Sergej Trifunović: ĐILAS NE RUŠI VUČIĆA, ĐILAS JE SRUŠIO PROTESTE!

Podeli vest

Lider PSG Sergej Trifunović izjavio je u emisiji "Bez ustručavanja" na Jutjubu da je Dragan Đilas, predsednik SSP i jedan od lidera SzS, srušio proteste

 

Na konstataciju novinara da svi iz bivšeg Saveza za Srbiju kažu da oni koji su izašli na izbore nisu dobrodošli u novookupljenu opoziciju, Trifunović je naveo da su svi iz bivšeg SzS “nečasni i pokvareni stočari”.

Upitan kako misli da ruši Vučića, on je rekao da “sa njima ne” i da treba animirati neku novu opoziciju.

- Ne mogu ja da rušim Vučića sa čovekom koji sedi i možda se dogovara sa Vučićem - naveo je on u emisiji Bez ustručavanja.

Foto: printscreen

Na pitanje na primer ko se dogovora sa Vučićem, Trifunović je rekao:

- Đilas, na primer… Ne znam, tako sam čuo… Ponaša se kao da mu se baš ne ruši Vučić. Srušio je proteste. Đilas je srušio proteste. Đilas je uništio proteste.

Predsednik PSG je naveo da ništa nije dužan Đilasu, osim 5.000 evra koje je dao Pokretu slobodnih građana “kada nisu imali para da prežive”.

- To ću mu vratiti vrlo rado - rekao je Trifunović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Sergej, Srbija nije pozorište, nije ni neki film u kome ti imaš ulogu nekog nasilnika, drogeraša ili nešto tome slično! Čak ni kao glumac nisi nikad imao neku ozbiljnu, karakternu ologu! Uvek ti daju neke uloge koje idu uz tvoj karakter, bahatost, glupiranje! Ovo je politika, država, sa takvim stvarima trebaju da se bave ozbiljni ljudi, a ne buzge ka što si ti! Ovi po kojima pljuješ su naravno sve to što si i ti rekao, samo što si i ti potpuno isti kao i oni! Tako, da drugi put kad pljuješ, to radi u ogledalu! Jer srbija pogotovu nije cirkus!

Rajko

pre 3 godine

Idi bre radi nesto korisno makar za tebe. Bice bolje i tebi i drzavi.

e2

pre 3 godine

Stocari uglavnom nisu pokvareni, rade tezak posao. I ne zarade bas mnogo...

prosveta26

pre 3 godine

5000 evra. E moj glumac, mala ti je cena za sva sr..a koja si pravio. Kučence mamino, pardon tatino..

Ljubiša

pre 3 godine

Znači to su onih 500 000 evra što mu je "neko iz vlasti nudile"? Izgleda da mu se tad igrao neki "detlić" u glavi, pa pomešao i brojke i ko mu je šta dao.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija