• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2020

13:10

NAPRED, SRBIJO! Naša zemlja najbolja po stopi ekonomskog rasta po izvoru Eurostata! OVIM POVODOM OGLASIO SE I PREDSEDNIK VUČIĆ! (FOTO)

Politika

NAPRED, SRBIJO! Naša zemlja najbolja po stopi ekonomskog rasta po izvoru Eurostata! OVIM POVODOM OGLASIO SE I PREDSEDNIK VUČIĆ! (FOTO)

Podeli vest

Prema izvoru Eurostata Srbija je najbolja po stopi ekonomskog rasta u prvom kvartalu 2020. godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je poruku ovim povodom na svom Instagram profilu

 

- Napred Srbijo! - Srbija je, po izvoru Eurostata, najbolja po stopi ekonomskog rasta u prvom kvartalu 2020.godine - piše na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Napred Srbijo! - Srbija je, po izvoru Eurostata, najbolja po stopi ekonomskog rasta u prvom kvartalu 2020.godine

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 17, 2020 at 4:02am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubiša

pre 3 godine

Eeee, ali to nije vest za "Danas", Ne1, Novu, Našu, Blic i ostale "Djiškove" medije. Svi znamo ko je "Djiško", to je onaj što voli da se vucara i tužaka u svojim sudovima.

Sofra

pre 3 godine

E a mnogo mi ti znas o ekonomji...i zimbabve i mali imaju 8 gdp, pa sto neodes da zivis tamo. Mi imamo 50tak milijardi bdp a Nemacka 4000 milirijardi, pa ti izracunaj nasih 5 i Nemackih 1

Ljubiša

pre 3 godine

"Sofro", mi imamo 6-7 miliona stanovnika, a Nemačka 80 miliona, pa ti računaj, nemoj slepo da slušaš "Djiška", prevariće te kao što je prevario svoje partnere, ili će te oterati na sud, ako nisi dobar.

Ljubiša

pre 3 godine

"Sofro", zaboravio si samo jednu "sitnicu".Nemačka ima i 80 miliona stanovnika, a mi jedva sedam.

JA

pre 3 godine

Da, uptavo tako i onda oni tvrde da Vučić deli SRB !!?? ,, ŽUTI OLOŠ LOPOVI = JAJARE " !!!?????

Prvak sveta

pre 3 godine

Sta najbolji u evropi u 1. Kvartalu? MI smo. Najbolji u svetu, van vaseljenjske vasione I mlecne staze, zna se. Prvo Vucic, Onda bog, isus, majmuni I Darwin.

Žigolo

pre 3 godine

EU objavljuje ovakve podatke i onda, gotovo istoga dana, dobiju iz Srbije pisanije od Đilasa i Jeremića koji traže da EU interveniše i zaustavi propadanje Srbije pod Vučićem!!! Mogu samo da zamislim komentare tih ljudi u EU i njihove reakcije ... Da li je teško pogoditi i predvideti da Danas, N1, Direktno, NovaS i ostali Đilasovi mediji ovu informaciju neće objaviti ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija