• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

21.07.2020

18:25

STRUČNJAK ZA VELIČINU POLNOG ORGANA TRAŽI SMENU KRIZNOG ŠTABA?! Evo ko je doktor Milošević, novi "EKSPERT ZA KORONU"! Visokopozicioniran u Đilasovo vreme, poznat po raspravi o pe*isima u Jutarnjem programu...

Politika

STRUČNJAK ZA VELIČINU POLNOG ORGANA TRAŽI SMENU KRIZNOG ŠTABA?! Evo ko je doktor Milošević, novi "EKSPERT ZA KORONU"! Visokopozicioniran u Đilasovo vreme, poznat po raspravi o pe*isima u Jutarnjem programu...

Podeli vest

Jedan od 350 lekara, potpisnika pisma kojim se od Vlade Srbije traži smena Kriznog štaba, doktor Aleksandar Milošević bio je direktor Gradske bolnice u vreme vlasti Dragana Đilasa od 2009. do 2012. godine

Milošević je inače urolog koji je godinama u privatnom zdravstvu i nema nikakvih dodirnih tačaka sa borbom protiv epidemije koronavirusa u državnim institucijama, a ni sa stručne strane, ali je ipak našao za shodno da traži smenu svojih kolega iz Kriznog štaba.

Nema sumnje da Miloševićevi motivi nisu stručni jer nije ni epidemiolog, imunolog, niti bilo šta slično, pa se postavlja pitanje da li su iza svega ipak politički motivi za skupljanje jeftinih poena određenim strukturama.

Milošević je javnosti ostao poznat i po skandaloznom nastupu u jutarnjem programu gde je pričao o veličini polnog organa sa psihijatrom Jovanom Marićem.

- Muškarci procenjuju da je želja da im pe*is bude u erekciji 14-16cm, a žene kažu od 12-14 cm. Donja granica se sve više smanjuje. Korpororeduktivna plastika je smanjenje pe*isa. Pre neku godinu je bilo 9, sada je već 7 centimetara. Vagina je prosečno od 7 do 11 centimetara, ali ima mogućnost da se produži za 3, 4 centimetra kada je žena pripremljena za seksualni kontakt - objasnio je stručnjak za ovu oblast.

Foto: pritnscreen

A o oblasti u koju se ne razume, priča ovako.

- Medicina danas mnogo zavisi od tehnologije i ulaganja u nova znanja, a naša država ne daje dovoljno novca za to. Iz Fonda se pokrivaju kakve-takve plate i time se održava takav kakav mir, ali tehnološki ništa ne napredujemo - rekao je on.

Tu se nije zaustavio već je krenuo dalje sa kritikovanjem navodeći da "ne očekuje konkretnu reakciju nadležnih na stavove iznete u pismu".

- Ne očekujem ništa, osećao sam moralnu obavezu da to potpišem i da nešto uradim, ali mislim da smo svi osuđeni na propast - zaključio je Milošević.

Milošević je osudio članove Kriznog štaba jer su navodno pogrešili time što su dozvolili da se "ključne odluke donose pod uticajem politike", a kako je rekao "lekar ne treba da laže svog pacijenta" rekao je urolog dr Aleksandar Milošević, jedan od potpisnika "otvorenog" pisma Vladi Srbije kojim se traži smena Kriznog štaba.

Da podsetimo, grupa od oko 350 lekara okupljenih u grupi "Ujedinjeni protiv kovida" u pismu upućenom Vladi Srbije i ostalim nadležnim institucijama "oštro se ograđuju" od republičkog Kriznog štaba za borbu protiv kovida-19 i traže njegovu smenu, navodeći da se "Srbija našla u javno-zdravstvenoj katastrofi".

Lekari koji su svojim potpisima stali iza tog pisma zahtevaju i da se formira novi Krizni štab, da se istraže "navodi o zataškavanju podataka", kao i da se "stane na put zastrašivanju i politizaciji koji narušavaju lično dostojanstvo zdravstvenih radnika".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 3 godine

Porucujem gospodinu penisologu da se ne sekira mnogo. Kad Srbija izabere Djilasa za predsednika bice sef peniskog staba. Valjda ce tada sve nas prestati da boli .enis.

Zokson

pre 3 godine

Pa covjek je potpuno u pravu " SVI OKO DJILASA SU OSUDJENI NA PROPAST" Bravo doktore !!!!

Vršnjak i ja

pre 3 godine

Već sam prešao 60. Moj vršnjak i ja, se još uvek dobro slažemo, dogovaramo i ispunjavamo jedan drugom želje. Neka potraje jos 10 - ak, bićemo prezadovoljni i on i ja. Nikada se nisam kudio na njega, njegov izgled, dužinu i debljinu. Pričale su devojke, dame, domaćice da je pravi lepotan. Dužina je nešto malo preko ovih mera, a čini mi se da je nešto drblji od nekih prosečnih mera. Nisam za Đilasa, naprotiv, tako da mi nije potrebna politička podrška, da uživam u onome, čime me je Gospod-Priroda darivao-la. Posebna jer tema, rukovanja i primene dotočnog. Mašti na volju. Nisam imao slučaj da sam sa nekom osobom, naravno, ženskog pola, bio samo jedanput, bar 3 puta. Idemo napred, samo napredno.

Rajko

pre 3 godine

Blago tebi. Uklopio si se u srz teme ovog penisologa. A Srbija jedva cekala da cuje vesti o tvom vrsnjaku.

Rade

pre 3 godine

Ovaj doktor (k)urolog, samo priča o moralu, kao kurva o poštenju!

Djurdja

pre 3 godine

Ponudite im da izaberu desetak dobrovoljaca među njima koji će obući skafandere i provesti nedelju dana na infektivnoj klinici ili nekoj drugoj kovid bolnici. Da vidimo da li će i posle toga misliti isto.

Dmitar

pre 3 godine

Smatram da dr.Milošević nema veze sa onim o čemu priča, piše i zaluđuje Srpski narod, ali mi nismo glupi pa poverovali Đilasovom dupeli..u jer misli da će biti Ministar ako Đilas dođe na vlast. Mora gospodin sačekati još jedno dva tri mandata ili dok omršavi bvar 40 kg da bi izgledao kao svi normalni ljudi.

Milutin

pre 3 godine

Doktor penis i corona to su para dva ljubili se grlili se sve do pla dva

Pravda

pre 3 godine

Doktore, nije kurona, korona! Izglada da malo drkaš pojmove!

Banjani

pre 3 godine

Jel su svih 350-oro "stručnjaci" ovog tipa!? Aaa, ima i stomatologa! Prava ekipa! Ma đilas kad odabere, sve moj do mojega!

PANTELIJA

pre 3 godine

Јарне да ти дођеш лепо да ми измериш ствари, бави се кобасицама и јајима, а корону и кризни штаб остави стручњацима.

Luka Tony

pre 3 godine

Kompleksi su cudo, DJV. Pogledaj si u gace!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija