• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2020

22:14

I HRVATSKA PRATILA OBRAĆANJE PREDSEDNIKA SRBIJE! Hrvati pošteno rekli: Vučiću, jesi i SRBENDA I ČETNIIK, ali si u pravu!

Politika

I HRVATSKA PRATILA OBRAĆANJE PREDSEDNIKA SRBIJE! Hrvati pošteno rekli: Vučiću, jesi i SRBENDA I ČETNIIK, ali si u pravu!

Podeli vest

I mediji širom Hrvatske pratili su večerašnje gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Dnevniku na RTS 1

Hrvatski portal objavio je vest o obraćanju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji je večeras saopštio lepe vesti za sve građane Srbije, ali je govorio i o tome kako Hrvati testiraju svoje građane, i da Srbija testira mnogo više.

Foto: Printscreen

Odmah po objavljivanju vesti, počeli su da se ređaju komentari hrvatskih korisnika.

- Jesi i četnik i Srbenda, ali ovaj put si u pravu - glasio je jedan od komentara.

Foto: Printscreen

Dakle, čak su i Hrvati pošteno rekli da je Vučić u pravu za sve što je rekao! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maks

pre 3 godine

Čuj,pratili ga "Hrvati". Nemaju Hrvati u špici sezone ništa pametnije za raditi nego gledati Vučiča. Nisu ga pratili HRVATI, nego ga je pratio "IMBEX". A oni su SVE samo ne Hrvati.

Hedona

pre 3 godine

Njih je zanimalo oružanje da vidi šta je Srbija naručivala.

M Novosel

pre 3 godine

I dalje treba da se nastavi da se što više ljudi testira jer će se na taj način mnogo više građana zaštititi od ovog opakog virusa.

Marko

pre 3 godine

Ubedljivo najvise testiranih u regionu. Srbija veoma uspesno izlazi na kraj s koronom i verujem da cemo prvi proglasiti pobedu nad ovom bolescu.

Stefan

pre 3 godine

Jeste Srbenda, covek koji se istinski bori za svoj narod.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17