• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

23.07.2020

17:13

VULIN: Komšić izmisli ono što bi voleo da se dogodi!

Politika

VULIN: Komšić izmisli ono što bi voleo da se dogodi!

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić "izmisli ono što bi voleo da se dogodi" kad god nema o čemu da govori

Komšić je, naime, rekao da srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i Rusija prave ogromne probleme predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a Vulin odgovara da bi srpska nesloga uvek radovala neprijatelje Srbije, ali da između "Srbije i Republike Srpske nema ni nesloge ni nesporazuma".

On je, kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, rekao da je Vučić predsednik Srbije, ali i svih Srba i dodao da "Republika Srpska nikada nije imala veću pažnju, brigu i pomoć od Srbije nego što je ima od kako Vučić vodi Srbiju".

- Pre nego počne da govori o Srbima, neka Komšić najpre nađe način da mu Hrvati u Bosni i Hercegovini dozvole da govori bar u njihovo ime - poručio je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija