• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ - M. DOBROMIROVIĆ

24.07.2020

21:55 >> 08:17

NE PROPUSTITE U DANAŠNJEM INFORMERU! EKSKLUZIVNO! STIŽE NOVO POJAČANJE ZA NAŠU VOJSKU! VUČIĆEVA BOMBA! Srbija nabavlja 20 bombardera

Politika

NE PROPUSTITE U DANAŠNJEM INFORMERU! EKSKLUZIVNO! STIŽE NOVO POJAČANJE ZA NAŠU VOJSKU! VUČIĆEVA BOMBA! Srbija nabavlja 20 bombardera

Podeli vest

Država zatražila od SAD da kupi lovce bombardere. Ako nas oni odbiju, druga opcija je da nabavimo ruske "suhoje-25". U Vladi tvrde da imamo obezbeđene pare za ove letelice

Država Srbija je od Sjedinjenih Američkih Država zvanično zatražila odobrenje za kupovinu 20 lovaca-bombardera, ekskluzivno saznaje Informer! 

Opširnije o ovoj temi čitajte u štampanom izdanju Informera koji izlazi u subotu 25. jula! 

 

U današnjem izdanju čitajte još i:

NULTI PACIJENT U SRBIJI Đantar: Ja jedva dišem i posle 5 meseci

POSLE VIŠE OD 30 GODINA Snima se nastavak "Žikine dinastije"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan M

pre 3 godine

Ukoliko je ova vest tacna, onda je to najbolji potez koji je Srbija uradila od 1918 g. Konacno da u Srbiji prevlada srpski i samo srpski interes. Bravo!

englezii

pre 3 godine

20 ombardera ali ako je ikako moguce iz Ruskog programa !

Neki lik

pre 3 godine

Moramo da obnovimo vazduhoplovstvo,vreme je

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija