• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2020

22:31

(VIDEO) NOGO SPREMA HAOS ISPRED NARODNE SKUPŠTINE U BEOGRADU?! Naručio pejnt-bol puške, topovske udare, baklje, rakete za vatromet!

Politika

(VIDEO) NOGO SPREMA HAOS ISPRED NARODNE SKUPŠTINE U BEOGRADU?! Naručio pejnt-bol puške, topovske udare, baklje, rakete za vatromet!

Podeli vest

Opozicioni poslanik Srđan Nogo sprema bukvalno haos ispred Narodne skupštine u Beogradu 27. ili 28. jula. On je u skandaloznoj izjavi za portal "Srbin info" naveo da su već naručene puške za pejnt-bol, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta. Postavlja se pitanje da li će EU konačno reagovati na ove najave nasilja i divljanja usred Evrope?

U razgovoru za navedeni portal Nogo poziva sve lidere i simpatizere opozicije, koji su i u prethodnom periodu zajedno sa njim protestovali ispred Skupštine, da dođu ispred parlamenta kada Aleksandra Vučića bude želeo da konstituiše Skupštinu i uvede kako ih Nogo naziva "svojih 250 konja i kobila u parlament". Nogo nadalje poziva da svi ponesu pejnt-bol za puškaranje, pirotehniku, baklje, topovske udare i sve što budu mogli da kupe.

Кako navodi, on je već poručio pejnt-bol puške koje mogu da dobace 200-300 metara iz kojih će da se puca, te i da treba pozvati sve simpatizere da se pridruže u ovakvom puškaranju na buduće poslanike. 

Foto: Printscreen

Nogo potom u svojoj izjavi kaže i da ako dune neki vetar kada budu ispaljivali rakete za vatromet, ako ne budu lepo centrirane i slučajno puknu negde, pa zapale nekom sako "šta da se radi".

- Ako 30 raketa slučajno pukne niže, nikakav problem. Nismo krivi, tužite kompaniju koja ih je proizvela. Bacite topovski udar... ako ga vetar nanese... šta da radimo - kaže Nogo.

On dalje navodi i da ko od opozicije ne može da dođe ispred Skupštine, ne treba da brine, jer će svakako objaviti imena budućih poslanika na društvenim mrežama, a kako kaže "za neke već znaju i gde žive".

Postavlja se pitanje da li će EU konačno reagovati i osuditi bezumlje srpske opozicije?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Будалу је одавно требало сместити на психијатрију,затвореног типа,ону са тешеткама на прозоримааааааааааааааааааааааааааа

Zoran

pre 3 godine

Ponavljam pitanje: "Zašto taj nečovek nije u zatvoru?"

laki

pre 3 godine

Molim, da u Lazi Lazareviću spremite ludacku košulju za Noga. Broj ste mu verovatno uzeli prilikom informativnog razgovora u MUP-u.

Miro

pre 3 godine

Mozda shvati da na drugoj strani ima i ozbiljnijih puski od ovih koje je porucio. Bilo bi lepo da to zaista pokusa pa de se jednom zauvek rastosiljamo nereda oko skupstine.

Mici

pre 3 godine

To Srdjane! Bravo,narod je uz tebe. Samo ne bi da ih gadjamo bojom,GOVNIMA ih treba gadjati!

slađa

pre 3 godine

Vučiću će stići do tada bombarderi, tako da smo bez brige. On neka bombarduje demonstrante, jer je jedino to preostalo neiskorišteno kao sredstvo represije nad građanima. Čudi me da se ti Vučićeviću pozivaš na EU. Mora da ti je velika frka.

Daliborka

pre 3 godine

Zašto bi trebala da reaguje EU protiv diverzantskog i subverzivnog delovanja ove budale Noga,ima li Srbija organe koji su nadležni za teroriste. Lepo,pokuca se na vrata,dobar dan,pođite sa nama i onda drugi organi obave posao po zakonu.Dobije 5-10 godina i onda ovaj smrad iz BiH nikad više neće ni pomisliti da to ikad uradi. EU je i ispilila ove teroriste,za male pare radi što od njega traže gazde,a znaju se ko su. Srbijo u pamet i radi pravovremeno svoj posao koji su ti dali građani Srbije,da ne bi narod krenuo u obavljanje vašeg posla,mnogo brže i delotvornije.

Dragan

pre 3 godine

Ne može ni za 40% niži cenzus da pređe. Buka od čoveka. Ali mu se osladio restoran i ćevapi.

drdrago

pre 3 godine

1) Zakonom zabranis i to permanentno svako okupljanje oko Skupstine u krugu od 0,5km vise od 100 ljudi. 2) Zakonom doneses da sve sto se drzavno srusi, oni koje uhapsis ce da plate(i za one koji nisu uhapseni)...i to ADRESOM na kojoj zive. Pa ako zive kod roditelja, isterati roditelje, prodati stan ili kucu i naplatiti od toga.

Miloš

pre 3 godine

Cekaj ti mislis da treba neko da ispasta zbog tudja dela? Roditelji punoletnih ljudi... Dobro je sto nasu drzavu trenutno vode pametni ljudi.

Vlado

pre 3 godine

Koja su to idiotska pitanja: "Postavlja se pitanje da li će EU konačno reagovati na ove najave nasilja i divljanja usred Evrope?". Pa neće valjda EU da zavodi red u Srbiji? Čemu služi onda Vučić, Brnabić, Stefanović i Vulin? Šta će nam onda ONI???!!!

ili ih smirite po zakonu ili o

pre 3 godine

Raja ocekuje od vlasti da odradi svoj posao zastite gradjanstva popitanj bezbednosti, zdravlja i psihičkog mira. Dosta je bilo njihovog neandertalisanja.

Stojan

pre 3 godine

Da je na zapadu naucio bi on da postuje izbore. Moze lajati ali nasilje ne ide. Nego zasto su ga pustili iz zatvora? Sta taj ima i sta dobija time sto se narod zarazuje i sto unistavaju drzavu? Ko ga placa? Otkud munovac da kupuje sve te rekvizicije za unistavanje drzavne imovine.

Rade

pre 3 godine

Alo, gospodo, vi koji ste dobili VEĆINU GLASOVA na IZBORIMA, vi koji ste dobili POVERENJE GRAĐANA na IZBORIMA, vladajte ZAKONIMA ove države, vladajte PRAVIMA ove države!!!!!

Dragi

pre 3 godine

Ako on može da izazove haos u bilo kojoj državi, onda takva država i ne treba da postoji. Iako treba reći da je Srbija jedina država na svetu u kojoj vlast, koja ima 2/3 poverenje naroda, ne kontroliše tužilaštvo, pravosuđe i javni TV servis. U bilo kojoj državi taj Nogo bi već bio u zatvoru. Ali i u Srbiji postoji duboka država, pa je tako moguće da najveći lopovi budu na slobodi i da uživaju podršku kako Zapada, tako i Rusije.

zivota

pre 3 godine

Ako vec znate ili ste saznali da ce neko praviti nerede i nista ne preduzmete onda ste krivi ste koliko i oni koji nerede prave.

Peter

pre 3 godine

Dokle bre vise da Srbija drhti od Noga Djilasa Seselja Zezelja Bastaca Vuco Biserko Kilibarda Basar i hiljade drugih.Imali tu nekih sto poznajem

Dosta

pre 3 godine

Oni i rade po nalozima EU. Dosta je vise. Recite vec jednom narodu protiv koga se borimo da ljudi nemaju zablude oko toga sta predstavlja EU i sta joj je plan kada je u pitanju Srbija i zasto se tolerise masovno ubijanje Srpskog naroda za koje zlocine niko nije odgovarao u poslednjih 100 i vise godina, zasto se tolerise otimanje jezika, istorijskog i kulturnog nasledja Srbije i pretvara u identitet novih nacija na ovim prostorima koje su sve od reda okrenute protiv izvornog Srpskog naroda. Sve je to istorija zabelezila kao i vreme kojem smo sami svedoci ali se predugo gura pod tepih i odigrava predstava koja mora da se okonca u interesu istine i opstanka Srbije.

Ljubiša

pre 3 godine

Pa kad bi mene neko gadjao raketama, pejnt-bolon, i sličnim napravama, i još, ne daj Bože pogodi u oko, pa čemu taj posle da se nada? Da ga pozovem na kafu?

Kurcubic

pre 3 godine

Gde je narucio ? On narucuje nesto, ne moze pas za zadnjicu da ga ujede kakva je beda i sirotinja.

Gile

pre 3 godine

Nemože on da zeza cio narod.On naziva konjima poslanike pa on je do juče bio jedan od njih.

Leka

pre 3 godine

Imam samo jedno pitanje za ovog pejnt bol igrača. Šta će se desiti ako onom drugom, mnogo većem, delu naroda prekipi, pa dođe da sa ulica Beograda počisti one koja kopaju, ruše i uništavaju ulice i objekte. Ako to neće da gledaju, policija zbog pretnji nasiljem treba odmah da pohapsi kolovođe, a Tužilaštvo i sudovi da odrade svoj posao. Očigledno je da u sudstvu postoji ozbiljna opstrukcija.

Goga

pre 3 godine

joj,ovde u Nemackoj je kao neka demokratija,ali svabe bi ih odavno pozatvarali. Nogu treba noga u dupe pa da ide gde hoce.

Ljubiša

pre 3 godine

Ova propalica Nogo, više i ne krije da je izdajnik i strani plaćenik.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija