• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2020

08:53

SPREMAJU VELIKO ZLO! Damnjan Knežević slikom sa pravom puškom pridružio se Srđanu Nogu koji bi da napada srpske poslanike!

Politika

SPREMAJU VELIKO ZLO! Damnjan Knežević slikom sa pravom puškom pridružio se Srđanu Nogu koji bi da napada srpske poslanike!

Podeli vest

Nakon što je bivši član Dveri Srđan Nogo sinoć ispred Skupstine Srbije sa pejnt-bol puškom u rukama, najavio nasilne demonstracije na dan konstituisanja novog saziva parlamenta, oglasio se još jedan od organizatora nedavnih nasilnih demonstracija u Beogradu Damnjan Knežević, koji je pozirao sa pravom puškom i postavio dvosmislen komentar na engleskom jeziku


Damnjan Knežević u javnosti je poznat kao organizator narodnih patrola protiv migranata, ali i kao jedan od organizatora rušilačkih demonstracija u kojima u divljaci i huligani napadali policiju, gađajući je kamenicama, bakljama, suzavcem.

Foto: Printscreen


Podsetimo, Srđan Nogo je u skandaloznoj izjavi za portal "Srbin info" naveo da su već naručene puške za pejnt-bol, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta. 

U razgovoru za navedeni portal Nogo poziva sve lidere i simpatizere opozicije, koji su i u prethodnom periodu zajedno sa njim protestovali ispred Skupštine, da dođu ispred parlamenta kada Aleksandar Vučić bude želeo da konstituiše Skupštinu i uvede kako ih Nogo naziva "svojih 250 konja i kobila u parlament". N

Nogo nadalje poziva da svi ponesu pejnt-bol za puškaranje, pirotehniku, baklje, topovske udare i sve što budu mogli da kupe.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Sve u zatvor! Ako im stvarno budete dozvolili da i stvarno naprave takav haos odnosno i "h" od haosa onda stvarno ne zaslužujete da budete na vlasti! Zar ovo što su do sad uradili nije sasvim dovoljno za dugogodišnje robije!

Zoki

pre 3 godine

Dokle vise nista ne preduzimati, sta radi Policija i Tuzilastvo na takve pretnje?Dali su oni zasticeni da ruse i prete, u zatvor s njima.

Rade

pre 3 godine

Vučiću u pamet se. Nezavisno sudstvo će ti doći glave, a i nama, preduzmi nešto po tom pitanju, HITNO !

djordje anunaki

pre 3 godine

Cak i ovo malo ekstremno glupih ljudi je dovoljno da otera, najvecim delom normalnu opoziciju u cosak.

(VIDEO) NOGO SPREMA HAOS ISPRED NARODNE SKUPŠTINE U BEOGRADU?! Naručio pejnt-bol puške, topovske udare, baklje, rakete za vatromet!
Politika

(VIDEO) NOGO SPREMA HAOS ISPRED NARODNE SKUPŠTINE U BEOGRADU?! Naručio pejnt-bol puške, topovske udare, baklje, rakete za vatromet!

Opozicioni poslanik Srđan Nogo sprema bukvalno haos ispred Narodne skupštine u Beogradu 27. ili 28. jula. On je u skandaloznoj izjavi za portal "Srbin info" naveo da su već naručene puške za pejnt-bol, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta. Postavlja se pitanje da li će EU konačno reagovati na ove najave nasilja i divljanja usred Evrope?

25.07.2020

22:31

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija