• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.07.2020

21:30

DOK VUČIĆ NE PRIMI METAK, NIKO NEMA PRAVO DA HAPSI ZBOG POZIVA NA NJEGOVO UBISTVO?! Đilasove novine "Danas" prešle svaku meru!

Politika

DOK VUČIĆ NE PRIMI METAK, NIKO NEMA PRAVO DA HAPSI ZBOG POZIVA NA NJEGOVO UBISTVO?! Đilasove novine "Danas" prešle svaku meru!

Podeli vest

Đilasove novine "Danas" po uzoru na list "Identitet", novine Zemunskog klana, pripremaju jezivu atmosferu koja podseća na dane pred ubistvo nekadašnjeg srpskog premijera Zorana Đinđića

Na naslovnoj strani Danas-a objavljen je tekst pod naslovom "Samo su me pitali gde je puška, kao da sam Li Harvi Osvald", a u kojem se govori o početku suđenja Draganu Miloševu zbog pretnje ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Na ovaj način, dnevni list zanemaruje činjenicu da se Vučiću preti ubistvom, jer nema puške, a i predsednik Srbije je još živ.

Po logici Đilasovih propagandista, dok Vučić ne primi metak, niko nema pravo da hapsi zbog poziva na ubistvo predsednika države!

Foto: printscreen

Podsećamo, slično je rađeno u novinama "Identitet" koje su bile javno glasilo Zemunskog klana. Tamo je na takav način pisano baš pre ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prvoborac

pre 3 godine

Da li je mogla da se izusti veća morbidnost iz usta žvalavog riđeg tajkuna.

Ljubiša

pre 3 godine

A kad bi njemu to rekao neko, plakao bi kod Tanje Fajon nedeljama. Djubre žuto.

Marko

pre 3 godine

Na prozivke za ubistvo mora se hitno reagovati. Nikada ne znate sta je individui u glavi.

Nikoleta

pre 3 godine

Ovaj Djilas je stvarno preterao.treba da se stidi samog sebe.

Leka

pre 3 godine

Докле више са овим претњама? Зар није крајње време да Ђилас заврши тамо где му је и место, иза решетака на подужи низ година ! Народу је више доста ових болесних умова који слободно шетају Србијом !

rosano

pre 3 godine

Žuti smeće neviđeno, nema više para na guzove, a i narod ih je odjebo pa bi malo sile da dodje na vlast, e neće moći jer je čitava Republika Srpska uz VUČIĆA i ako treba doći cemo u Beograd da pocistimo smeće sa ulica.

Darenzi

pre 3 godine

Očekuje se hitno reagovanje nadležnih organa i institucija, ovakva izjava je za svaku osudu, onaj ko daje ovakve izjave mora da odgovara.

Jelena

pre 3 godine

Nadam se da ce nadlezni organi da reaguju i kazne ovakve uvrede i pozive na ubistvo.

Filip

pre 3 godine

Skandalozno ponašanje Danasa. Radi kako tajkun Đilas naredi.

Lovac

pre 3 godine

Jel treba ekipa da oslobodio Bg. Sta pisete o tim padavicarima polupanim. Pale policiju pred skupstinom zive ljude dje to ima?

Lela

pre 3 godine

Opozicija samo zna da stvara atmosferu haosa i nestabilnosti, ali to joj ovog puta neće poći za rukom jer je narod rekao svoje na izborima 21. Juna.

M Novosel

pre 3 godine

Da li je moguće da neko izjavljuje ovakvu glupost.

Bane

pre 3 godine

Što nisam ja Vučić, videla bi bagra ko šta ima pravo.

Gale

pre 3 godine

Na prozivke za ubistvo moraju nadležni organi pod hitno reagovati. Nikada ne znate šta je bolesnicima in u glavi. Dragan Djilas je stvarno preterao. treba da se stidi samog sebe.

Ivana

pre 3 godine

Ovo je direktno pozivanje na ubistvo predsednika....

Tanja

pre 3 godine

Moje pitanje, dokle će nadležne institucije da tolerišu nečije pretnje smrću? ovo je toliko očigledno.

Valentina

pre 3 godine

Ovo prelazi svaku granicu čovečnosti! Zasto i dalje pokušava zaintrigirati javnost ovako pohlepnim idejama? Ovo je pre svega civilizovana zemlja, nije pleme, i tako se vlast ne oduzima.

Ekrem

pre 3 godine

I kakva nam je to opozicija? Pretnje, nasilje, ugrožavanje bezbednosti. Đilase, ovo je zaista dno dna.

Živorad

pre 3 godine

Na ovakvu vrstu pretnje se mora hitno reagovati. Srbija je zemlja mira, svako narušavanje istog i pretnje predsedniku Vučiću moraju biti strogo sankcionisane.

Nikola

pre 3 godine

Ovaj Đilas je prevršio svaku meru..sramota!

Lena

pre 3 godine

Ovo je primer medija kog treba zabraniti jer na direktan način poziva na nasilje.

Vitavit

pre 3 godine

A da neko preti Djilasu pored suza sto bi pustio trazio bi i javni linč.

Zutac

pre 3 godine

A, za sta bese ono "ronio" suze djilas skoro....ko mu pretio, na kakvu zastitu se pozivao o drzave koju je ojadio?

ĐILAS JE TRAŽIO KAZNE ZA HULIGANE 2010. A DANAS JE TO DIVNO! Tajkuni nemaju šta da ponude građanima, osim mržnje!
Podkast

ĐILAS JE TRAŽIO KAZNE ZA HULIGANE 2010. A DANAS JE TO DIVNO! Tajkuni nemaju šta da ponude građanima, osim mržnje!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegovi politički protivnici i tajkuni nemaju šta da ponude građanima, osim mržnje i da u svakome traže saveznike, pošto ih narod neće na Vlasti. Takođe, Vučić je prokomentarisao da na protestu protiv gej parade 2010. godine, posle kojeg je Ðilas tražio da budu strogo kažnjeni huligani, učesnici protesta imali su nekakav politički razlog i nisu ulazili u državne objekte i institucije

08.07.2020

17:09

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija