• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2020

08:43

USTAŠKO ZLO! Jadranka Kosor prvo podržavala nerede u Beogradu, a sad TRAŽI DA SRBIN U HRVATSKOJ VLADI OSUDI VUČIĆA JER TVRDI DA JE "OLUJA" BILA ETNIČKO ČIŠĆENJE SRBA!

Politika

USTAŠKO ZLO! Jadranka Kosor prvo podržavala nerede u Beogradu, a sad TRAŽI DA SRBIN U HRVATSKOJ VLADI OSUDI VUČIĆA JER TVRDI DA JE "OLUJA" BILA ETNIČKO ČIŠĆENJE SRBA!

Podeli vest

Bivša predsednica vlade Hrvatske Jadranka Kosor, koja je zdušno podržavala rušilaške proteste Dragana Đilasa i Boška Obradovića u Beogradu, traži od potpredsednika hrvatske vlade, Srbina Borisa Miloševića, da pre odlaka u Knin kaže da "Oluja" nije bila etničko čišćenje Srba i da osudi predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji grmi o "etničkom čišćenju"


Patološku mržnju prema Srbima, Srbiji i svemu što je srpsko, Kosor je po ko zna koji put dokazala uključenjem u program TV N1, podržavajući nasilne proteste u Beogradu i tražeći da Hrvatska osudi Vučića, jer ih je uporedio s Hitlerovom Nemačkom.

Novi izliv mržnje prema Srbima, ona je imala sinoć na Tviteru kada je od potpredsednika hrvatske Vlade, Srbina Borisa Miloševića, zatražila da pre odlaska u Knin na proslavu "Oluje", kaže da ta zločinačka akcija nije bila etničko čišćenje, ali i da osudi Vučića koji “grmi o etnickom ciscenju”.

- Prije odlaska u Knin, na proslavu Dana pobjede, bilo bi važno da pp Vlade Milošević jasno kaže kako operacija Oluja nije bila etničko čišćenje i da osudi Vučića koji grmi o etničkom čišćenju usprkos presudi suda u Haagu - napisala je Kosor.

Foto: printscreen

Naravno da Jadranka Kosor ne govori samo u svoje ime, već posredno šalje poruku države Hrvatske, koja insistiranjem da predstavnih tamošnjih Srba dobrovoljno ode u Knin želi da se Srbija odrekne sećanja na zločine počinje u toj akciji i da natera Vučića da kaže kako je to bila regularna vojna operacija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 3 godine

miloseviceva izjav da zeli pomirenje je budalastina jer da ima malo pameti shvatio bi da hrvaati nikad nisu zeleli dobro srbima i da nije bilo takvih kao on koji su dozvolili komunistima da ponosnu Srbiju rasparcaju oni bi bili nulo i teritorijaalno i materijalno

milankukic

pre 3 godine

zato sto ima takvih kao ti jura nama je to zlo

srbo

pre 3 godine

On se samo predstavlja kao srbin i to za rad interesa(ili ličnih ili hrvatskih, a možda i zajednički) i nije jedini na žalost. Ovo nam treba služiti za nauk, postoje granice i nivo ispod kojeg se ne ide, a deklaracije su se izglasale sijaset, a niti jedne o jedinstvu i pomirenju srba i postavljanja elementarnih aksioma i kodeksa kako bi sačuvali dostojanstvo kako žrtava tako i naroda.

Rade

pre 3 godine

Komentari protiv Vučića i podrška onima koji prave haos u Srbiji, koji dolaze od ovakvih osoba, su jasan pokazatelj ko je u Srbiji radi u interesu Srbije a ko je protivnik i mrzitelj Srbije! I zato ŽIVELA SRBIJA!

Spasko

pre 3 godine

mislim zasto ne postoji tuzba na medjunarodnom sudu ljudskih prava koju su podneli gradjani Jugoslavije koji su srpske nacionalnosti protiv hrvatskog i katolickog rasizma , nacizma , klasne diskriminacije i genocida .

Slaviša

pre 3 godine

Spasko: "međunarodni sud" je promenio naziv sad se zove "sud za srbiju i srbe". Fašizam i nacizam je u usponu.

Čedo

pre 3 godine

Nemoj se jadranka Milošević ne sme reći da je bilo etničko čišćenje zato što mu je otac bio u vašoj vojsci I lično učestvovao u oluji!Zašto mu se ne zahvališ što je počeo po izbeglivama dok su bežali ili si već zaboravila da vam je pomagao !!

milena

pre 3 godine

Sta god da uradi g.Milošević neće biti dovoljno ,.

zoran

pre 3 godine

Srbi mrze Hrvate, a Hrvati mrze Srbe..nema tu razlike..budale jedni i drugi..tako uče i svoju decu..

Rade

pre 3 godine

Srbi mrze i preziru ustaše, imaju razloga za to, a ne mrze Hrvate! Ustaše mrze Srbe, a ne Hrvati!

Saradžogla

pre 3 godine

Ми срби из Србије немамо разлоге да мрзимо такозване хрвате.Наша мржња је према босанским србима.Од њихових работа страдамо цео век.

Bora

pre 3 godine

Ove gluposti i napadi na Predsednika i Srbiju ce da traju sve dok ili Predsednik ne popusti i prikljuci se americkoj strani ( ni za zivu glavu, pa taj NATO nas je i bombardovao) ili dodje na vlast ( nazalost nas Predsednik nije Metuzalem pa da zivi 300 godina) neki placenik i poltron koji ce da upropasti Srbiju opet

Sumadinac

pre 3 godine

E Koso jos ti zivis u nekoj iluziji i sama sebe lazes da ste pametni a zapravo je obrnuto nacionalista ostaje nacionalista.Zaomije za mnoge Hrvate sto nemaju tako misljenje kao mnogi nacionalistijel imam dobre drugove i kolege da jednostavno se stide i libe takvih kao sto ste vi pod Ustaskom zastavom.

NEBOJŠA

pre 3 godine

милошевић је ''режимски''а не генетски србин и сигуран сам да је подметнут.а вшто се тиче захтева косорице па милошевић ће врло брзонаучити да једном кад клекнеш сви те газе пљују и шутирају и недају ти да се дигнеш .готов си

Komi

pre 3 godine

Jadranka kosor ima svoj stav ne menja misljenje kao tamosnji srbi.

zoki

pre 3 godine

ja znam da ona voli da pusi mog srpskog ............

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija