• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2020

14:59

MINISTARSTVO ODBRANE: Naše Ratno vazduhoplovstvo i PVO zahvaljujući Vučiću i Vulinu NIKADA NIJE BILO SNAŽNIJE!

Politika

MINISTARSTVO ODBRANE: Naše Ratno vazduhoplovstvo i PVO zahvaljujući Vučiću i Vulinu NIKADA NIJE BILO SNAŽNIJE!

Podeli vest

Povodom nastavka kampanje lažnih vesti i medijskog linčovanja ministra odbrane Aleksandra Vulina od strane luksemburških medija i za to pripremljene mreže portala, Ministarstvo odbrane još jednom ističe da se počasni letački znak dodeljuje „za doprinos razvoju i opremanju i stvaranju uslova za unapređenje operativnih sposobnosti Ratnog vazduhoplovstva i PVO“ ne za pilotiranje, zato i jeste počasni znak, ali to luksemburški mediji ili ne razumeju ili im je tako lakše. Možda baš zato i zaboravljaju da pomenu da je 2008. godine ministar odbrane Dragan Šutanovac dobio pozlaćeni pilotski znak iako je naše Ratno vazduhoplovstvo i PVO tada bilo neuporedivo slabije

Za doprinos u opremanju i ponovnom formiranju 63. padobranske brigade i 72. brigade za specijalne operacije ministar odbrane Aleksandar Vulin je nagrađen od njenih pripadnika počasnim beretkama i znacima pripadnosti jedinici, a nije morao da postane ni diverzant ni padobranac. Ali tada je bila aktuelna laž koju su širili luksemburški mediji o odbijanju poslušnosti 63. padobranske brigade pa se i beretka izgubila u moru lažnih vesti.

Naše Ratno vazduhoplovstvo i PVO zahvaljujući upornosti i autoritetu vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića i radu ministra odbrane Aleksandra Vulina nikada nije bilo snažnije i na višem nivou operativnih sposobnosti. Imamo 14 aviona MiG-29, pet najsavremenijih H-145 i četiri Mi-35 helikoptera, borbene bespilotne letelice. Plate pilotima su povećane, nabavljena je i nova lična oprema, hangari i piste se obnavljaju, ponovo školujemo podoficire za rad na održavanju vazduhoplova. Ono što luksemburški mediji ne žele da vide, vidi svako drugi, neko se raduje, neko tuguje, ali da je srpsko nebo branjeno našim snagama, to vide svi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 3 godine

Koga briga za tu TV , ionako to niko ne gleda sem osoblja pojedinih ambasada i ovih NVO aktivista.

RaDoš

pre 3 godine

Sve zasluge pripadaju politicarima, gradjane niko ne pominje.....

Rade

pre 3 godine

Pa isti ti građani su bili i u vreme Tadića, i šta su građani uradili, jel su građani uništili i vojsku i državu, pa niko ne kaže, građani su krivi za to! Pusti taj cinizam ili šta je već!? Naravno da na vlast dolaze oni za koje građani glasaju! A oni koji su upropastili ovu zemlju su došli na vlast nasiljem petog oktobra, i opet to isto pokušavaju da urade ovih dana i meseci, a pokušaće i danas i sutra i narednih dana! I to pokušavaju uz pomoć "građana"!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17