• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2020

09:13

POSLE OVOG ĆE TRAŽITI DA IDU NA GROBOVE OVK I DA POZDRAVLJAJU SVE ONO ŠTO SE DESILO! Vulin: Verujem da će Milošević razumeti GDE I ZAŠTO GA VODE

Politika

POSLE OVOG ĆE TRAŽITI DA IDU NA GROBOVE OVK I DA POZDRAVLJAJU SVE ONO ŠTO SE DESILO! Vulin: Verujem da će Milošević razumeti GDE I ZAŠTO GA VODE

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da i dalje veruje da potpredsednik hrvatske vlade Boris Milošević iz Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) neće ići u Klin na proslavu 25-godišnjice "Oluje"


Vulin je za TV Pink naveo da će poštovati molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne komentariše i ne ocenjuje najavu odlaska Miloševića u Knin dok se to ne desi.


"I dalje verujem da će Milošević razumeti gde ga vode i zašto ga vode, da će voditi računa ne samo o srpskom narodu u Hrvatskoj, već o srpskom narodu u celini", naveo je Vulin.

Ističe da Milošević treba da razmisli o tome kakva se poruka šalje Srbima na KiM, da će posle ovog i njima tražiti da idu na grobove OVK i da pozdravljaju sve ono što se desilo.

Foto: printscreen RTV Pink

"Pitam hrvatsku vladu zašto ne poboljšate položaj Srba, zašto uslovljavate poboljšanje položaja Srba priznanjem da je ''Oluja'' bezgrešna i da je dobro što su proterali 250.000 Srba i ubili 2.000", naveo je Vilin.

Hrvatsku vladu je upitao i zašto tera srpski narod da prihvati da je "ustaško divljanje" dobrobit za njih i kako će se pomiriti dva naroda ako Srbi prihvate da su svi zločini nad njima civilizacijski napredak, a da Hrvati nisu činili nijedan zločin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Berislav Đurić

pre 3 godine

Милошевић поставља нове "стнадарде" у понижавању Срба. Овај гест, ако до њега дође, ће све Србе довести у позицију да "морамо" да се поклонимо не само ОВК, Зеленим берткама, ХОС-у, .... него представља и признанње "оправданоцсти" свих почињених злочина према Србима.

zoran

pre 3 godine

Srbi uživaju veća prava u Hrvatskoj nego Hrvati u Srbiji..dokazano.

milecrni

pre 3 godine

Ma sta se mjesamo u drugu drzavu samo opet zveckamo oruzjem da nam se opet ne obije o glavu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija