• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2020

12:18

JEŠIĆ RAZVALIO LUTOVCA: Podržavamo li Boškićev predlog da fašisti dobiju ulice u Beogradu i zašto se i dalje drućimo sa lošim društvom!

Politika

JEŠIĆ RAZVALIO LUTOVCA: Podržavamo li Boškićev predlog da fašisti dobiju ulice u Beogradu i zašto se i dalje drućimo sa lošim društvom!

Podeli vest

Funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić obratio se danas na Tviteru predsedniku te stranke Zoranu Lutovcu pitanjem da li DS podržava predlog Boška Obradovića da fašisti dobiju ulice u Beogradu...


- Predsedniče, dragi, već nekoliko dana je prošlo i ne dobih odgovor koji kao što vidimo vrlo interesuje javnost u Srbiji, podržavamo li Boškićev predlog da fašisti dobiju ulice po Beogradu i ako ne, zašto se i dalje družimo sa tako lošim društvom? - upitao je Ješić Lutovca.

Foto: printscreen Twitter

Umesto da mu odgovori na pitanje, Lutovac je pokušao da ga ponizi porukom da ne radi posao za koji je zadužen u DS...

- Ne podržavamo. Nego, predsedniče Resornog odbora za poljoprivredu, ne dobijam nikakve predloge i reakcije na ono što se dešava u tvojoj nadležnosti?

Ješić mu za ovu provokaciju nije ostao dužan:

- Pa Zorane opet forice ispaljujemo, pokušah nekoliko puta da ti objasnim da ako želiš resorne odbore moraš imati lokalne odbore! Nego je meni važno da si živ i zdrav i sa nestrpljenjem očekujem saopštenje DS o fašisti Bošku. Drži se! - napisao je Ješić i dodao:

Foto: printscreen Twitter

- Već kada smo toga, dragi Zorane, nismo napali Fabricia danas, a stigao nam zadatak! Nemoj da nam Mlađo bude nervozan - poručio je Ješić aludirajući na Đilasovog kuma Mlađana Đorđevića.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija